ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автори:

Бакай Микола Павлович


Данильчук А.Р. (Юрист), Сподарик Р. С., Єлиневський О. І.

Доповідач:

Бакай Микола Павлович

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

15.12.2019

ВИСНОВКИ КОМІСІЙ
ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 18
Про набуття повноважень у сфері державної реєстрації Центром надання адміністративних послуг-відділом Бродівської міської ради

БРОДІВСЬКА  МІСЬКА РАДА
БРОДІВСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Р І Ш Е Н Н Я
XLVI сесія  VIІ демократичного скликання
 
17. 12. 2019 р.                          м. Броди                                  №  проєкт
 

 
 
Про набуття повноважень у сфері
державної реєстрації Центром надання
адміністративних послуг-відділом
Бродівської міської ради
 
 

  Керуючись ч. 2 ст.6 Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», аб. 6, п.14 ст.1 Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань» пп. 7,8 п. б ч.1 ст.38 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розширення повноважень органів місцевого самоврядування та оптимізації надання адміністративних послуг», з метою здійснення повноважень у сфері державної реєстрації, забезпечення законності, охорони прав, свобод і законних інтересів   громадян, Бродівська міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Набути  повноваження  у сфері державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень; державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб підприємців та громадських формувань – Центром надання адміністративних послуг-відділом Бродівської міської ради Бродівського району Львівської області з 01.01.2020 року.
2. Обов'язки з державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень; державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб підприємців покласти на державних реєстраторів Центру надання адміністративних послуг-відділу Бродівської міської ради Бродівського району Львівської області.
3. Контроль за виконанням рішення покласти на комісію з питань регламенту ради депутатської етики законності правопорядку та співробітництва територіальних громад.
 

 Міський голова                                                                            Анатолій БЕЛЕЙ