ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Шелест Людмила Василівна

Доповідач:

Шелест Людмила Василівна

Галузь:

Земельні ресурси

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

02.11.2019

ВИСНОВКИ КОМІСІЙ
ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 10
Про затвердження детального плану території та надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведеня земельної ділянки для будівництва та обслуговування паркінгів та автостоянок в м. Броди по вул. 22-Січня з метою продажу на земельних торгах.

БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА

БРОДІВСЬКОГО РАЙОНУ   ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Р І Ш Е Н Н Я
ХLV СЕСІЇ  VІІ ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ
 
від 04.11.2019 р.                              м. Броди                                         № ПР
 
Про затвердження детального плану території
та надання дозволу на виготовлення проекту
землеустрою щодо відведеня земельної ділянки
для будівництва та обслуговування паркінгів
та автостоянок в м. Броди по вул. 22-Січня
з метою продажу на земельних торгах.
        
       Розглянувши детальні плани територій земельних ділянок по вул. 22-Січня для будівництва та обслуговування паркінгів та автостоянок, враховуючи потребу міста в цих об’єктах, з метою продажу на земельних торгах, та  результати громадських обговорень, керуючись Законом України «Про регулювання містобудівної діяльності», Земельним кодексом України, законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада-
 
В И Р І Ш И Л А :
 
1. Затвердити  детальні плани територій земельних ділянок:
- орієнтовною площею 0,0,0300га для  будівництва та обслуговування паркінгів та автостоянок в м Броди по вул.  22-Січня (навпроти магазину «Формула»).
- орієнтовною площею 0,0,0315га для  будівництва та обслуговування паркінгів та автостоянок в м Броди по вул.  22-Січня (територія колишнього комбікормового заводу).
2. Виконкому міської ради  надати дозвіл на замовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, вказаних в п.1 цього рішення.
3. Виготовлені та погоджені проекти землеустрою щодо відведення земельних ділянок по вул.  22-Січня   подати на затвердження до Бродівської міської ради.
4.Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію з питань    регулювання земельних відносин та містобудівної діяльності                                  (Казмірчук О. Я.).

              

 

                Міський голова                                                              Анатолій Белей