ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 13

БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА
БРОДІВСЬКОГО РАЙОНУ  ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

ХLIV  СЕСІЇ   VІІ ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ

від  17.10.2019 р.                                        м. Броди                                           № проект
 
Про затвердження детального плану території
та надання дозволу на розроблення проекту
землеустрою щодо відведення земельної ділянки
у власність для будівництва та обслуговування
індивідуальних гаражів в м. Броди по вул. І. Богуна, 1А            
   
Розглянувши заяву Білик Юлії Романівни жительки м. Броди,                                         вул. Городецька, 4, про затвердження детального плану  території земельної ділянки та надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність (02.05) для будівництва і обслуговування індивідуальних гаражів за адресою: м. Броди, вул. І. Богуна, 1А. Враховуючи протокол громадського обговорення детального плану території, керуючись Законом України «Про регулювання містобудівної діяльності», Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Земельним кодексом України , Законом України «Про землеустрій», міська рада

В И Р І Ш И Л А :

 
  1. Затвердити детальний план території земельної ділянки (02.05) для будівництва і обслуговування індивідуальних гаражів за адресою:  м. Броди,  вул. І. Богуна, 1А.
  2. Надати дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність орієнтовною площею 0,0100га  (02.05) для будівництва і обслуговування індивідуальних гаражів за адресою:  м. Броди,  вул. І. Богуна, 1А.
  3. Зобов’язати Білик Юлію Романівну замовити розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки вказаної в п. 2 цього рішення.
  4. Розроблену і погоджену у встановленому законодавством порядку документацію із землеустрою вказану у даному рішенні після внесення відомостей про земельну ділянку до Державного земельного кадастру подати на розгляд та затвердження Бродівською міською радою.
  5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію з питань, регулювання земельних відносин та містобудівної діяльності (Казмірчук О. Я.).

         

           Міський голова                                                              Анатолій Белей