ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 12

БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА
БРОДІВСЬКОГО РАЙОНУ  ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

ХLIV  СЕСІЇ   VІІ ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ

від  17.10.2019 р.                                        м. Броди                                           № проект
 
Про затвердження проектів землеустрою
щодо відведення земельних ділянок в оренду
для будівництва та обслуговування
будівель торгівлі в м. Броди по вул. Весела 10А
та вул. Вірменська, 5            
   
Розглянувши заяви Стадницької Любові Іванівни жительки с. Гаї-Ситенські,  Радивилівського району, Рівненської області  та Гуль Павла Володимировича, жителя м. Львів, вул. Трильовського, 1/69, про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду, розроблених ФОП Дацків Т. Б., за адресою: м. Броди, вул. Весела, 10А та вул. Вірменська, 5, Витяги з ДЗК на ці ділянки, відповідно до Земельного кодексу України, Законів України «Про місцеве самоврядування», «Про землеустрій»,  враховуючи висновок постійної комісії Бродівської міської ради з питань регулювання земельних відносин та містобудівної діяльності, міська  рада
 

В И Р І Ш И Л А :

 

  1. Затвердити проекти землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду з цільовим призначенням (03.07) для будівництва і обслуговування закладів торгівлі:        -(кадастровий номер 4620310100:11:009:0020)  площею 0,0102 га, за адресою:  м. Броди,  вул. Весела, 10А підпр. Стадницької Л. І..
-(кадастровий номер 4620310100:11:009:0010)  площею 0,0081 га, за адресою:  м. Броди,  вул. Вірменська, 5 гр. Гуль П. В.
  1. 1 Передати Стадницькій Л. І. та Гуль П. В. земельні ділянки, вказані в п. 1 цього рішення в оренду терміном на 5 (п’ять) років на території м. Броди, вул. Весела, 10А та Вірменська 5
  2. Зобов’язати Стадницьку Л. І. та Гуль П. В.  в місячний термін укласти з Бродівською міською радою договора оренди на земельні ділянки по вул. Весела, 10А та Вірменська, 5,   та здійснити їх державну реєстрацію.
  3. Направити це рішення в  Бродівську ДПІ Буського управління ДФС для контролю за сплатою орендної плати за землю.
    5. Спеціалісту з земельних питань Бродівської міської ради внести відповідні записи в земельно-облікову документацію.
    6.  Бухгалтерії міської ради вести контроль за сплатою орендної плати.
    7. Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію з питань   регулювання земельних відносин та містобудівної діяльності ( Казмірчук О. Я. )  

         

           Міський голова                                                              Анатолій Белей