ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Шелест Людмила Василівна

Доповідач:

Шелест Людмила Василівна

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

26.09.2019

ВИСНОВКИ КОМІСІЙ
ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 32
Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в м. Броди по вул. Веста, 3А Управлінню Держпродспоживслужби в Бродівському районі для будівництва відомчого житлового будинку.

БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА
БРОДІВСЬКОГО РАЙОНУ   ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Р І Ш Е Н Н Я
ХLІІІ СЕСІЯ  VІІ ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ
 
від 26.09.2019р                          м Броди                                     № ПР
Про затвердження проекту землеустрою щодо
відведення земельної ділянки 
в м. Броди по вул. Веста, 3А Управлінню
Держпродспоживслужби в Бродівському  районі
для будівництва відомчого житлового будинку.
 
Розглянувши проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування Управління Держпродспоживслужби у Бродівському районі по вул. Веста,3А, для будівництва відомчого житлового будинку,  Витяг з ДЗК від 25.07.2018р., лист-клопотання управління Держпродспоживслужби в Бродівському районі, юридична адреса – місто Броди, вул. Веста, 3, керуючись Законами України «Про регулювання містобудівної діяльності» та «Про місцеве самоврядування в Україні», Земельним кодексом України , Законом України «Про землеустрій», міська рада-
 
В И Р І Ш И Л А :
 
  1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування  по вул. Веста, 3А в м. Броди площею 0,0351га (кадастровий номер-4620310100:16:003:0035) для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку (код-02.03).
2.Надати в постійне користування земельну ділянку площею 0,0351га (кадастровий номер-4620310100:16:003:0035) для  будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку (код-02.03). по вул. Веста, 3А.
3.Управлінню Держпродспоживслужби в Бродівському  районі  провести державну реєстрацію права постійного  користування земельної ділянки по вул. Веста, 3, вказаної в п.2 цього рішення.
4. Направити це рішення в Бродівську державну податкову інспекцію Буського управління ГУ ДФС у Львівській області.
5.Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію з питань  регулювання земельних відносин та містобудівної діяльності  (Казмірчук О.Я)
 
 
 
 
Міський голова                                                  Анатолій  Белей