ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Шелест Людмила Василівна

Доповідач:

Шелест Людмила Василівна

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

26.09.2019

ВИСНОВКИ КОМІСІЙ
ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 22
Про надання дозволу на виготовлення детального плану території земельної ділянки в м. Броди по вул. А.Шептицького, 34А ТзДВ «Бродиагроспецмонтаж».

БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА
БРОДІВСЬКОГО РАЙОНУ   ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

                                                    Р І Ш Е Н Н Я

ХLІІІ-СЕСІЇ  VІ-ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ
 
від 26.09.2019р.                         м Броди                                  № ПР
Про надання дозволу на виготовлення
детального плану території земельної ділянки
 в м. Броди по вул. А.Шептицького, 34А
ТзДВ «Бродиагроспецмонтаж».
  
     Розглянувши лист ТзДВ «Бродиагроспецмонтаж» від 28.08.2019року  щодо надання дозволу на виготовлення детального плану території щодо виготовлення детального плану території  земельної ділянки в м. Броди по вул. А.Шептицького, 34А для обслуговування основних, підсобних та допоміжних будівель та споруд, відповідно до Закону України  «Про місцеве амоврядування в Україні», Земельного кодексу України, Закону України «Про землеустрій», міська рада- 
 
В И Р І Ш И Л А :
 
1. Надати дозвіл ТзДВ «Бродиагроспецмонтаж»   на виготовлення детального плану території  земельної ділянки в м. Броди по вул. А.Шептицького, 34А площею 0,5400га  для  розміщення і експлуатації  основних, підсобних та допоміжних будівель та споруд.
2. Розроблену та погоджену у встановленому законодавством порядку містобудівну документацію із землеустрою представити на затвердження у Бродівську міську раду.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію з питань    регулювання земельних відносин та містобудівної діяльності  ( Казмірчук О. Я.).
 
 
 
 

Міський голова                                                      А.Белей