ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Шелест Людмила Василівна

Доповідач:

Шелест Людмила Василівна

Галузь:

Земельні ресурси

Статус:

Новий проект

Дата:

25.09.2019

ВИСНОВКИ КОМІСІЙ
ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 42
Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведеня земельної ділянки для ведення садівництва по вул Зеленій, 37.

БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА
БРОДІВСЬКОГО РАЙОНУ   ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

                                                      Р І Ш Е Н Н Я

                         ХLІІІ СЕСІЇ VІІ ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ
 
від 26.09.2019 року                         м. Броди                                              № ПР
      
Про надання дозволу на виготовлення проекту
землеустрою щодо відведеня земельної ділянки
для ведення садівництва по  вул Зеленій, 37.
                           
    Розглянувши заяву гр. Дячука Юрія Богдановича, прож. м. Броди, вул. Зелена, 37, про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення садівництва біля власної присадибної земельної ділянки, враховуючи те, що на цю ділянку поширюється зона впливу вежі телекомунікаційного зв’язку ПАТ «Укртелеком» та кабеля зв’язку, що проходить по суміжній земельній ділянці,  відповідно до Закону України «Про землеустрій», «Про місцеве самоврядування в Україні», «Земельного кодексу України», міська рада-
 
ВИРІШИЛА :
 
1. Надати дозвіл гр. Дячку Юрію Богдановичу, прож. м. Броди, вул. Зелена, 37 на виготовлення проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки з метою передачі у власність для  ведення садівництва площею 0,1200га.2. Гр. Дячук Ю.Б.  замовити у виконавців робіт із землеустрою виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки по вул. Зеленій для ведення садівництва.
3.  Розроблену та погоджену в установленому законодавством порядку  документацію  подати на  затвердження в Бродівську міську раду.
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань   регулювання земельних відносин та містобудівної діяльності ( Казмірчук О. Я. ).

 
 
 

Міський голова                                           Анатолій Белей