ПРОЄКТ РІШЕННЯ № б/н

БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА
БРОДІВСЬКОГО РАЙОНУ  ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

ХLIII  СЕСІЇ   VІІ ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ

від  26.09.2019 р.                                   м. Броди                                           № пр
 
Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою
щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність
для будівництва та обслуговування індивідуального
житлового будинку, господарських будівель та споруд
в м. Броди по вул. Петрушевича, 24             
   
Розглянувши заяву Дідик Світлани Зеновіївни, про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність (02.01) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд з земель житлової та громадської забудови за адресою:  м. Броди,  вул. Петрушевича, 24, орієнтовною площею 0.0800га, відповідно до Земельного кодексу України, Законів України «Про місцеве самоврядування», «Про землеустрій»,  враховуючи висновок постійної комісії Бродівської міської ради з питань регулювання земельних відносин та містобудівної діяльності, міська  рада

В И Р І Ш И Л А :

 
  1. Надати дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність орієнтовною площею 0,0800га  (02.01) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд з земель житлової та громадської забудови за адресою:  м. Броди,  вул. Петрушевича, 24.
  2. Зобов’язати Дідик Світлану Зеновіївну замовити розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки вказаної в п. 1 цього рішення.
  3. Розроблену і погоджену у встановленому законодавством порядку документацію із землеустрою вказану у даному рішенні після внесення відомостей про земельну ділянку до Державного земельного кадастру подати на розгляд та затвердження Бродівською міською радою.
  4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію з питань, регулювання земельних відносин та містобудівної діяльності (Казмірчук О. Я.).

     Міський голова                                                                 Анатолій Белей