ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Шелест Людмила Василівна

Доповідач:

Шелест Людмила Василівна

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

25.09.2019

ВИСНОВКИ КОМІСІЙ
ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ б/н
Про надання в оренду земельної ділянки в м. Броди по вул І Франка, 11 підпр. Зробок Р.Д.

БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА
БРОДІВСЬКОГО РАЙОНУ   ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

                      ХLІІІ-СЕСІЇ VІІ -ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ
 
від 26.09. 2019р.                         м. Броди                                   № ПР
 
 
Про надання в оренду земельної ділянки
в м. Броди по вул. І. Франка, 11 підпр. Зробок Р.Д. 
                                                
                 Розглянувши  заяву підпр. Зробка Романа Дмитровича, прож. с. Піски, Бродівського району Львівської області,  власника викуплених будівель по вул. І Франка, 11, що на території  ТзОВ «Сількомунгосп»,  нотаріальну згоду підприємства щодо вилучення земельної ділянки площею, 0,1493га, яка є в постійному користуванні, та передачу її в оренду для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку з вбудованими громадськими приміщеннями, враховуючи рішення ХХХІХ сесії VІІ скликання міської ради № 991 від 20.06.2019року «Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення …», Земельним кодексом України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про землеустрій», міська рада-
 
В И Р І Ш И Л А :
 
  1. Вилучити з постійного користування ТзОВ «Сількомунгосп»  земельну ділянку    площею 0,1493га  в м Броди по вул. І Франка, 11 (кадастровий номер- 4620310100:10:003:0060).
  2. Надати в оренду підпр. Зробку Роману Дмитровичу земельну ділянку площею 0,1493га  в м Броди по вул. І Франка, 11 (кадастровий номер- 4620310100:10:003:0060) для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку з вбудованими громадськими приміщеннями (код 02.10.) терміном на 10 (десять) років.
  3. Присвоїти земельній ділянці окрему поштову адресу:
-м.Броди, вул. Юріївська, 24.
  1.  Встановити орендну плату за земельну ділянки відповідно до рішення Бродівської міської ради № 545 від 21.12.2012року у відсотковому відношенні від нормативної грошової оцінки земельної ділянки.
  2. Зобов’язати підпр. Зробка Р.Д. місячний термін укласти договір оренди землі з Бродівською міською радою та здійснити його державну реєстрацію.
  3. Направити це рішення в  Бродівську державну податкову інспекцію Буського управління ГУ ДФС у Львівській області щодо контролю за  орендною платою за землю.
  4. Спеціалісту-землевпоряднику Бродівської міської ради внести відповідні записи в земельно-облікову документацію.
  5. Бухгалтерії міської ради вести контроль за сплатою орендної плати.
  6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію з питань    регулювання земельних відносин та містобудівної діяльності (голова комісії О.Казмірчук ).
 
 

Міський голова                                                           Анатолій Белей