ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 21

БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА
БРОДІВСЬКОГО РАЙОНУ   ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

XLІІІ СЕСІЯ VІІ ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ
 
від 26.09. 2019 р.                            м. Броди                                       № Проект
                                                                                                                          
Про затвердження техдокументації щодо
встановлення меж  земельної ділянки та
надання її в оренду по вул. Замкова , 5
підпр. Бакай А. П.
 
   Розглянувши заяву  підприємця Бакая Андрія Петровича, прож. вул. С. Тутора, 62 та виготовлену технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)   для будівництва та обслуговування громадської вбиральні та будівель торгівлі в м. Броди по вул. Замковій, 5, керуючись Законом України «Про регулювання містобудівної діяльності», Земельним кодексом України, законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада-
 
В И Р І Ш И Л А :
1.      Затвердити  технічну документацію щодо встановлення (відновлення) меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості)  площею 0,0150га для  будівництва та обслуговування будівель торгівлі  та громадської вбиральні  в м. Броди по вулиці Замковій, 5.
2.      Надати  підпр. Бакай А.П. в оренду  земельну ділянку площею
0,0150га  (кадастровий номер – 4620310100:10:002:0030) для будівництва та обслуговування об»єктів торгівлі –( 03.07.)терміном на  10 років на території                   м. Броди , вул. Замкова, 5 та встановити орендну плату в розмірі  5 відсотків від грошової оцінки земельної ділянки.
3.      Зобов’язати підприємця Бакая А.П.  в місячний термін укласти з Бродівською міською радою договір оренди на земельну ділянку  по вул. Замковій, 5 та здійснити його державну реєстрацію.
4.      Направити це рішення в  Бродівську ДПІ Буського управління ГУ ДФС у Львівській області для контролю за сплатою орендної плати за землю.
5.      Спеціалісту-землевпоряднику Бродівської міської ради внести відповідні записи в земельно-облікову документацію.
6.      Бухгалтерії міської ради вести контроль за сплатою орендної плати.
7.      Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію з питань   регулювання земельних відносин та містобудівної діяльності ( Казмірчук О. Я. )

 
 

Міський голова                                                           Анатолій Белей