ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 16

БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА
БРОДІВСЬКОГО РАЙОНУ  ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

ХLIII  СЕСІЇ   VІІ ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ

від  26.09.2019 р.                                        м. Броди                                           № пр
 
Про затвердження технічної документації
щодо встановлення (відновлення) меж земельної
ділянки в оренду для будівництва та обслуговування
будівель торгівлі в м. Броди по вул. Залізнична, 63-В            
   
Розглянувши заяву Микитюка Юрія Михайловича жителя м. Броди,  вул. Бічна Перемоги, 7, про затвердження проекту землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в оренду, розроблений ПП Олійник І. О., за адресою: м. Броди, вул. Залізнична, 63-В, відповідно до Земельного кодексу України, Законів України «Про місцеве самоврядування», «Про землеустрій»,  враховуючи висновок постійної комісії Бродівської міської ради з питань регулювання земельних відносин та містобудівної діяльності, міська  рада
 

В И Р І Ш И Л А :

 
  1. Затвердити проект землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в оренду з цільовим призначенням (03.07) для будівництва і обслуговування будівель торгівлі (кадастровий номер 4620310100:17:002:0020)  площею 0,0041 га, за адресою:  м. Броди,  вул. Залізнична, 63-В.
  2. Передати Микитюку Юрію Михайловичу земельну ділянку площею 0,0041 га в оренду терміном на 5 (п’ять) років на території м. Броди, вул. Залізнична, 63-В.
  3. Зобов’язати Микитюка Юрія Михайловича в місячний термін укласти з Бродівською міською радою договір оренди на земельну ділянку по вул. Залізнична, 63-В та здійснити його державну реєстрацію.
  4. Направити це рішення в  Бродівську державну податкову інспекцію Буського управління ГУ ДФС у Львівській області для контролю за сплатою орендної плати за землю.
    5. Спеціалісту з земельних питань Бродівської міської ради внести відповідні записи в земельно-облікову документацію.
    6.  Бухгалтерії міської ради вести контроль за сплатою орендної плати.
    7. Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію з питань   регулювання земельних відносин та містобудівної діяльності ( Казмірчук О. Я. )     

         

           Міський голова                                                              Анатолій Белей