ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Шелест Людмила Василівна

Доповідач:

Шелест Людмила Василівна

Галузь:

Земельні ресурси

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

24.09.2019

ВИСНОВКИ КОМІСІЙ
ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 12
Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у разі зміни її цільового призначення для будівництва та обслуговування будівель торгівлі в м. Броди по вул. Пекарська 2

БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА
БРОДІВСЬКОГО РАЙОНУ  ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

ХLIII  СЕСІЇ   VІІ ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ

від  26.09.2019 р.                                        м. Броди                                           № пр
 
Про затвердження проекту землеустрою щодо
відведення земельної ділянки у разі зміни її
цільового призначення для будівництва та
обслуговування будівель торгівлі
в м. Броди по вул. Пекарська 2            
   
Розглянувши заяву Шкрум’яка Остапа Олексійовича жителя м. Броди,  вул. Пекарська, 4/2, про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у разі зміни її цільового призначення, розроблений ФОП Дацків Т. Б., за адресою: м. Броди, вул. Пекарська, 2, відповідно до Земельного кодексу України, Законів України «Про місцеве самоврядування», «Про землеустрій»,  враховуючи висновок постійної комісії Бродівської міської ради з питань регулювання земельних відносин та містобудівної діяльності, міська  рада
 

В И Р І Ш И Л А :

 
  1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою зміни її цільового призначення з (02.01)  «будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд» на (02.03) «для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку» (кадастровий номер 4620310100:13:002:0024)  площею 0,0819 га, за адресою:  м. Броди,  вул. Пекарська, 2.
  2. Змінити цільове призначення земельної ділянки яка розташована в м. Броди, вул. Пекарська, 2 площею 0,0819 (кадастровий номер 4620310100:13:002:0024) з (02.01)  «будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд» на (02.03) «для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку».
  3. Гр. Шкрум’яку Остапу Олексійовичу провести реєстрацію на земельну ділянку вказану в п. 2 цього рішення.
     4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію з питань   регулювання земельних відносин та містобудівної діяльності ( Казмірчук О. Я. )     

         

           Міський голова                                                              Анатолій Белей