ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Бакай Микола Павлович

Доповідач:

Бакай Микола Павлович

Галузь:

Нормативні акти місцевої дії

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

24.09.2019

ВИСНОВКИ КОМІСІЙ
ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 8
Про внесення змін до положення про порядок викупу земельних ділянок

БРОДІВСЬКА  МІСЬКА РАДА
БРОДІВСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Р І Ш Е Н Н Я
ХLІІІ сесія VIІ  демократичного скликання



 

від 26.09.2019 р.                  м. Броди                        № проект

 
Про внесення змін до  положення
про порядок викупу земельних ділянок
 
На підставі Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні, враховуючи рекомендацію постійної депутатської комісії з питань регулювання земельних відносин, Бродівська міська рада, -
 

ВИРІШИЛА :

 
1. Внести зміни до  Положення про порядок викупу земельних ділянок під майном в м. Броди, затвердженого рішенням XXIII сесії Бродівської міської ради  VII демократичного скликання № 499 від 22.11.2017 року, а саме п. 1.4. викласти в наступній редакції :
«1.4. Продаж земельних ділянок у власність проводиться шляхом викупу за заявами (клопотаннями) власниками об’єктів нерухомого майна, які є орендарями земельної ділянки протягом останніх 10 років. Продаж земельних ділянок, щодо яких не дотримано даної умови забороняється. Продаж земельних ділянок шляхом викупу за заявами (клопотаннями) зацікавлених осіб полягає у передачі права власності покупцю за ціною, визначеною в звіті про  експертну оцінку із застосуванням коефіцієнту 1,5».
 
2. Всі інші пункти даного положення залишити без змін.
 
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань регламенту ради, депутатської етики, законності, правопорядку  та співробітництва територіальних громад                      ( Фігун А. С. ).
 
 

Міський голова                                                           Анатолій Белей