ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 42

БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА
БРОДІВСЬКОГО РАЙОНУ  ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

ХХХІХ  СЕСІЇ   VІІ ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ

від  20.06.2019 р.                          м. Броди                                                          № проект
 
Про надання дозволу на розроблення
технічної документації із землеустрою
щодо встановлення (відновлення) меж
земельної ділянки в  оренду для будівництва
та обслуговування інших будівель громадської
забудови гр. Бакаю Андрію Петровичу                                      

                

Розглянувши заяву Бакая Андрія Петровича, про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в оренду (03.15) для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови по вул. Замкова, 5 орієнтовною площею 0.0150 га, відповідно до Земельного кодексу України, Законів України «Про місцеве самоврядування», «Про землеустрій»,  враховуючи висновок постійної комісії Бродівської міської ради з питань регулювання земельних відносин та містобудівної діяльності, міська  рада
В И Р І Ш И Л А :
1.Надати Бакаю Андрію Петровичу дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в оренду, орієнтовною площею 0,0150 га, за цільовим призначенням (03.15) для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови, із земель житлової та громадської забудови  комунальної власності, що знаходиться в межах міста Броди по вул. Замкова, 5. 
2.Зобов’язати Бакая Андрія Петровича замовити розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки вказаної в п. 1 цього рішення.
3.Розроблену і погоджену у встановленому законодавством порядку документацію із землеустрою, після внесення відомостей про земельну ділянку до Державного земельного кадастру, подати на розгляд та затвердження Бродівською міською радою.
4.Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію з питань, регулювання земельних відносин та містобудівної діяльності (Казмірчук О. Я.).

   Міський голова                                                                               Анатолій Белей