ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 24

БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА
БРОДІВСЬКОГО РАЙОНУ   ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Р І Ш Е Н Н Я
ІХ СЕСІЇ  VІІ-ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ
 
Від 14.07.2016року                           м Броди                                    №
Про надання дозволу на виготовлення
проекту землеустрою щодо відведення
 земельних ділянок в м Броди по вул. Конюшківській.
     
 Розглянувши заяви  громадян, мешканців м Броди щодо надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо твідведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування індивідуальних жилих будинків в районі вулиці Конюшківської-Руська,  гр. Кульки Івана Андрійовича, прож вул. Промислова, 3/3, (учасника бойових дій) та Тарнопільського Володимира Івановича, прож. м Броди, вул. Юридика, 42/6 (учасника АТО) ,враховуючи затверджений детальний план території на групу житлових будинків в цьому районі міста,  керуючись Законом України «Про регулювання містобудівної діяльності», наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 16.11.2011року «Про затвердження Порядку розроблення містобудівної документації»,   Земельним кодексом України, міська рада- 
                                       
                                               В И Р І Ш И Л А :
 
1. Надати дозвіл громадянам на замовлення в проектних землевпорядних організаціях розроблення проектів землеустрою щодо відведення  земельних ділянок для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель та споруд для передачі у власність в м Броди по вул. Конюшківській, а саме:
-Гр Кулька Івану Андрійовичу, прож вул. Промислова, 3/3 земельну ділянку площею 0,0620га по вул. Конюшківській.
-Гр Тарнопільському Володимиру Івановичу, прож. м Броди, вул. Юридика, 42/6 земельну ділянку площею 0,0624га по вул. Конюшківській.
2. Виготовлені в установленому законодавством порядку проекти землеустрою щодо відведення земельних ділянок  подати на затвердження у Бродівську міську раду.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію з питань    регулювання земельних відносин,та містобудівної діяльності.
 
 
 
 
 
Міський голова                                                      А.Белей.