ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Шелест Людмила Василівна

Доповідач:

Шелест Людмила Василівна

Галузь:

Земельні ресурси

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

20.03.2019

ВИСНОВКИ КОМІСІЙ
ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ б/н
Про затвердження детального плану території та надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування гаража в гаражному кооперативі № 1 ряд 20 місце 28 в м. Броди, по вул. Конюшківська 55

БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА
БРОДІВСЬКОГО РАЙОНУ  ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Р І Ш Е Н Н Я
ХХХVI  СЕСІЇ   VІІ ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ
 
від  21.03.2019 р.                          м. Броди                               № проект

 
Про затвердження детального плану території
та надання дозволу на розроблення проекту
землеустрою щодо відведення земельної ділянки
у власність для будівництва та обслуговування
гаража в гаражному кооперативі № 1 ряд 20 місце
28 в м. Броди, по вул. Конюшківська 55            
   
Розглянувши заяву Торубки Михайла Володимировича, жителя м. Броди,  вул. Короленка, 4/27, про затвердження детального плану  території та надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність за адресою: м. Броди, вул. Конюшківська 55, гаражний кооператив № 1 ряд 20 місце 28. Враховуючи протокол громадськогого обговорення детального плану території, керуючись Законом України «Про регулювання містобудівної діяльності», Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Земельним кодексом України , Законом України «Про землеустрій», міська рада-
 

В И Р І Ш И Л А :

1.Затвердити детальний план території (02.05) для будівництва та обслуговування індивідуальних гаражів за адресою:  м. Броди, вул. Конюшківська 55, гаражний кооператив № 1 ряд 20 місце 28.
2.Надати дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,0032га (02.05) для будівництва та обслуговування індивідуальних гаражів з земель житлової та громадської забудови (009.00 землі, які використовуються для транспорту) за адресою: м. Броди, вул. Конюшківська 55, гаражний кооператив № 1 ряд 20 місце 28.
3.Зобов’язати Торубку Михайла Володимировича виступити замовником проекту землеустрою  вказаного у пункті 2 цього рішення та звернутися до суб’єкта господарювання, який отримав ліцензію на проведення робіт проекту землеустрою щодо його розроблення.
4.Розроблену і погоджену у встановленому законодавством порядку документацію із землеустрою вказану у даному рішенні після внесення відомостей про земельну ділянку до Державного земельного кадастру подати на розгляд та затвердження Бродівською міською радою.
5.Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію з питань, регулювання земельних відносин та містобудівної діяльності (Казмірчук О. Я.).
 
 
  
 

     Міський голова                                                                            Анатолій Белей