ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Шелест Людмила Василівна

Дата:

14.07.2016

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 21
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянам  м. Броди.

БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА
БРОДІВСЬКОГО РАЙОНУ   ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИТЯГ з Р І Ш Е Н Н Я

                         ІХ - СЕСІЇ  VІІ -ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ
 
          14.07.2016р.                                 м. Броди                                      №        
                                                           
 
Про надання дозволу на виготовлення
технічної документації щодо встановлення
 меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)
громадянам  м. Броди.
      
Розглянувши заяви громадян Лаголи Зіновія Григоровича, прож м Броди, вул. Гайдамацька, 30/31, Лаголи Григорія Михайловича, прож м Броди, вул. І Франка16/11 та Гриника Стефана Стефановича про надання дозволу на  виготовлення технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для обслуговування власних гаражів для автотранспорту, свідоцтва про право власності на нерухоме майно (гаражі), враховуючи пропозиції комісії  регулювання земельних відносин та містобудівної діяльності, відповідно до  Закону України “Про землеустрій”, ст.ст. 118,121, 184 Земельного кодексу України, Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада-
В И Р І Ш И Л А :
1. Надати дозвіл на проведення робіт із землеустрою по виготовленню технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) орієнтовною площею 0,0030га для будівництва та обслуговування гаражів для автотранспорту громадянам:
- Лаголі Зіновію Григоровичу, прож м Броди, вул. Гайдамацька, 30/31 в кооперативі №1 по вул. Конюшківській, 55, гараж 37, ряд 1;
-  Лаголі Григорію Михайловичу, прож м Броди, вул. І Франка, 16/11 в кооперативі №1, вул. Конюшківська, 55, гараж 38, ряд 1.
- Гринику Стефану Степановичу, прож  м Броди, вул. Гончарська, 18а/9 в кооперативі №1, вул. Конюшківська, 55, гараж 41, ряд 4.
 2. Громадянам Лаголі З.Г, Лаголі Г.М., Гринику С.С  замовити в суб»єктів господарювання, що є виконавцями робіт із землеустрою виготовлення технічної документації по встановленню (відновленню) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування гаражів.
3. Розроблену та погоджену  в установленому порядку  технічну документацію подати на затвердження в Бродівську міську раду.
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію з питань    регулювання земельних відносин та містобудівної діяльності.
 

Міський голова                                                                    Анатолій Белей.