ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Шелест Людмила Василівна

Доповідач:

Шелест Людмила Василівна

Галузь:

Земельні ресурси

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

20.03.2019

ВИСНОВКИ КОМІСІЙ
ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 41
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо укладання договору оренди землі на вул. Валова, 17.

БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА
БРОДІВСЬКОГО РАЙОНУ   ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Р І Ш Е Н Н Я
ХХХVІ-СЕСІЇ  VІІ-ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ
 

21.03.2019р.                           м. Броди                                 № Проект
Про надання дозволу на виготовлення
технічної документації із землеустрою
щодо укладання договору оренди землі
на вул. Валова, 17.
 
Розглянувши заяву громадян Павлюк Наталії Василівни, прож , прож м Броди, вул. Валова, 17, Магрити Любові Миколаївни (прож. держава Польща,Любельське воєводство кол. Сідліске, 2), Ворони Надії Володимирівни, прож м Броди, вул. Валова, 17  про дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою для надання в оренду земельної ділянки на вул. Валовій, 17 в м Броди для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, Витяг про державну реєстрацію прав на житловий будинок будинок № 29072397 від 21.02.2011р., керуючись  Земельним кодексом України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада-
 
В И Р І Ш И Л А :
 
  1. Надати дозвіл проектним землевпорядним організаціям на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо надання земельної ділянки орієнтовною площею 0,1000 га для передачі її в оренду гром. Павлюк Наталії Василівні, Вороні Надії Володимирівні та Магриті Любові Миколаївні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах м. Броди, вул. Валова, 17.
  2. Гром. Павлюк Н.В, Вороні Н.В та Магриті Л М звернутися до відповідної проектної організації для замовлення  документації, вказаної в п 1 цього рішення.
  3. Погоджену в установленому законодавством порядку документацію із землеустрою та Витяг з ДЗК представити на затвердження у Бродівську міську раду.
  4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію з питань  регулювання земельних відносин та містобудівної діяльності (голова комісії О.Казмірчук).

 
 
 

Міський голова                                                                 Анатолій Белей