ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Шелест Людмила Василівна

Доповідач:

Шелест Людмила Василівна

Галузь:

Земельні ресурси

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

20.03.2019

ВИСНОВКИ КОМІСІЙ
ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 40
Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки площею 0,3000га для розміщення та експлуатації будівель і споруд автомобільного транспорту в районі вул. Великі Фільварки-автодорога Київ-Чоп та продаж її на земельних торгах у формі аукціону.

БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА
 БРОДІВСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ

ХХХVІ сесії  VIІ демократичного скликання
 
 
від  21.03.2019 року                          м. Броди                             № Проект
 
Про затвердження  звіту про експертну грошову
 оцінку земельної ділянки площею 0,3000га
для розміщення та експлуатації будівель
і споруд автомобільного транспорту
в районі вул. Великі Фільварки-автодорога
Київ-Чоп та продаж її на земельних торгах у формі аукціону.
 
Розглянувши звернення Виконавця земельних торгів ПП «Фірма «СОМГІЗ», вих. № 222 від 22.02.2019 р. щодо розгляду та затвердження Звіту про експертну грошову оцінку  земельної ділянки площею 0,3000га, кадастровий номер: 4620310100:12:015:0001 для розміщення та експлуатації будівель і споруд автомобільного транспорту,  що розташована за адресою: Львівська область,  м. Броди, район вулиці Великі Фільварки-автодорога Київ-Чоп  та висновок про вартість земельної ділянки, виконані ТзОВ «Західземлепроект», рецензію на звіт про експертну грошову оцінку земельної ділянки, виконану ПП «Експозем» (оцінювач-рецензент Динисюк Р.С.), враховуючи висновки постійних комісій ради, керуючись ст.ст.12, 127, 128, 135-139 Земельного кодексу України та  ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  Бродівська міська рада
 
В И Р І Ш И Л А:
 
  1. Затвердити Звіт про експертну грошову оцінку  земельної ділянки площею 0,3000га, категорія земель - землі транспорту; цільове призначення – для розміщення та експлуатації будівель і споруд автомобільного транспорту  та дорожнього господарства, що розташована за адресою: Львівська область,                       м. Броди, район вулиці Великі Фільварки-автодорога Київ-Чоп,   кадастровий номер: 4620310100:12:015:0001.
  2. Продати на земельних торгах у формі аукціону  земельну ділянку площею 0,30 га, категорія земель-землі транспорту; цільове призначення – для розміщення та експлуатації будівель і споруд автомобільного транспорту  та дорожнього господарства, що розташована за адресою: Львівська область,                       м. Броди, район вулиці Великі Фільварки-автодорога Київ-Чоп,   кадастровий номер: 4620310100:12:015:0001.
 3 Затвердити стартову ціну продажу вищезазначеної земельної ділянки у власність в розмірі 852924,88коп.(Вісімсот п’ятдесят дві тисячі дев’ятсот двадцять чотири грн.88 коп.) без ПДВ.
 4.Встановити значення кроку у розмірі 1% від стартової ціни продажу земельної ділянки, що становить 8529,25грн.(вісім тисяч п’ятсот двадцять дев’ять грн. 88 коп.)
 5.Торги провести в порядку визначеному ст.137-139 Земельного Кодексу України.
 6.Визнати місцем проведення земельних торгів у формі аукціону сесійний зал Бродівської міської ради за адресою: Львівська область, м. Броди, пл. Ринок, 20.
7. Дату та час проведення земельних торгів у формі аукціону визначити Виконавцю земельних торгів у межах термінів, визначених ст.137 Земельного кодексу України з урахуванням робочого часу міської  ради.
8. Уповноважити міського голову підписати протокол земельних торгів, укласти договір-купівлі продажу земельної ділянки із Переможцем  за результатами земельних торгів та інші документи з питань проведення земельних торгів.
9. Відповідно до п.5 ст.135 ЗКУ,  п.5.ст.136 ЗКУ,  на виконання п.31 ст.137 ЗКУ зобов'язати Переможця земельних торгів:
9.1. Відшкодувати Виконавцю земельних торгів витрати, здійсненні на підготовку лоту до проведення земельних торгів  у відповідності до чинного законодавства.
9.2. Відшкодувати Виконавцю витрати, пов’язані із організацією та проведенням земельних торгів (аукціону) відповідно до вимог чинного законодавства України.
9.3.  Відшкодування витрат на підготовку лоту до проведення земельних торгів та на організацію і проведення торгів здійснюється Учасником, що став Переможцем торгів на підставі окремого договору між Виконавцем торгів та Учасником.
10 Інформацію про дату час та місце проведення  земельних торгів оприлюднити в районних засобах масової інформації.
11.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію  з питань регулювання земельних відносин та містобудівної діяльності                       ( Казмірчук О. Я.).

 
 
 
 
 

Міський голова                                                           Анатолій Белей