ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Шелест Людмила Василівна

Дата:

14.07.2016

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 17
Про надання дозволу на розробку детального плану території земельної ділянки в м Броди по вул. Залізничній, 40.

БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА
БРОДІВСЬКОГО РАЙОНУ   ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Р І Ш Е Н Н Я
ІХ СЕСІЇ  VІІ-ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ
 
Від 14.07.2016року                                м Броди                                         №
Про надання дозволу на розробку
детального плану території земельної ділянки
в м Броди по вул. Залізничній, 40.
     
  Розглянувши заяву гр. Белей Роксолани Романівни, прож м Броди, вул. Островчик, 6/21 щодо надання дозволу на виготовлення детального плану території земельної ділянки для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку в місті Броди по вул. Залізничній, 40, Витяг з Державного земельного кадасту про земельну ділянку від 29.12.2015року, керуючись Законом України «Про регулювання містобудівної діяльності», наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 16.11.2011року «Про затвердження Порядку розроблення містобудівної документації»,   Земельним кодексом України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада- 
                                       
                                               В И Р І Ш И Л А :
 
  1. Надати дозвіл гр. Белей Роксолані Романівні  виготовлення детального плану території земельної ділянки площею 0,30га для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку в місті Броди по вул. Залізничній, 40.
2. Фінансування виконання робіт по виготовленню детального плану територій проводити за рахунок коштів власника ділянки.
3. Розроблену містобудівельну документацію після проведення    громадських обговорень подати на розгляд та  затвердження Бродівської міської ради.
4.Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію з питань    регулювання земельних відносин та містобудівної діяльності .  
 
 
 
 
Міський голова                                                      А.Белей.