ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Шелест Людмила Василівна

Доповідач:

Шелест Людмила Василівна

Галузь:

Земельні ресурси

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

16.01.2019

ВИСНОВКИ КОМІСІЙ
ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ б/н
Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення в м. Броди по вул. Л Українки, 43А.

БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА

БРОДІВСЬКОГО РАЙОНУ   ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Р І Ш Е Н Н Я
ХХХУ СЕСІЇ  VІІ ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ
 
                                             від 17.01.2019р.                                  м. Броди                                   № Проект                                                     
 

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення
земельної ділянки зі зміною цільового призначення
в м. Броди по вул. Л Українки, 43А.
      
      Розглянувши проект землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  з метою  зміни  цільового призначення  в м Броди   по вул. Л Українки, 43А,   виготовлений та погоджений згідно  діючого чинного законодавства,  Витяг з ДЗК від 09.09.2016року, заяву власника житлового будинку гр. Антонюк Марії Іванівни щодо передачі присадибної земельної ділянки у власність, керуючись Законами України «Про регулювання містобудівної діяльності» та «Про місцеве самоврядування в Україні», Земельним кодексом України, Законом України «Про землеустрій»,  міська рада-
 

В И Р І Ш И Л А :

 

  1. Затвердити проект  землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у разі зміни її цільового призначення  з – « для розміщення  та постійної діяльності Збройних Сил України»  на  цільове призначення «для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд»      площею 0,0926га (кадастровий номер- (4620310100:08:004:0009)   в  м. Броди    по  вул. Л Українки, 43А.
  2. Змінити цільове призначення земельної ділянки (кадастровий номер- 4620310100:08:004:0009) на -  «для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд» та передати у власність гр. Антонюк Марії Іванівні, прож м Броди, вул. Л Українки 43А земельну ділянку площею 0,0926га в м Броди по вул. Л Українки, 43А.
  3. Зобов»язати гр. Антонюк М.І після внесення змін у відомості Державного земельного кадастру провести в відділі реєстрації речових прав на нерухоме майно юридичних та фізичних осіб Бродівської РДА державну реєстрацію права власності на земельну ділянку по вул. Л Українки, 43А.
  4. Спеціалісту-землевпоряднику Бродівської міської ради Л.Шелест внести відповідні записи в земельно-облікову документацію.
  5. Направити це рішення в Бродівське відділення Буської ОДПІ  для контролю  плати  за землю.
  6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію з питань регулювання земельних відносин та містобудівної діяльності                              ( Казмірчук О. Я).

Міський голова                                                           Анатолій  Белей