ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 29

БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА
БРОДІВСЬКОГО РАЙОНУ   ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Р І Ш Е Н Н Я
ХХХV СЕСІЇ  VІІ ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ
 
від  17. 01. 2019 року                     м. Броди                              № ПР

 
Про надання дозволу на виготовлення
технічної документації щодо
встановлення меж земельної ділянки
ГУ ДФС. у Львівській області  для надання
в постійне користування.
 
            Розглянувши лист ГУ ДФС. у Львівській області, юридична адреса м Львів, вул. Стрийська, 35, копію Державного Акта на право постійного користування  землею  Серії І-ЛВ №004472 щодо надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної  ділянки для будівництва та обслуговування  адмінбудинку та службових споруд в м Броди по вул. Залізничній, 21   керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Земельним кодексом України»,  міська рада- 
                                       

                                               В И Р І Ш И Л А :

 

  1. Надати дозвіл   на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), яка знаходиться в постійному користуванні ГУ ДФС. у Львівській   для будівництва та обслуговування адмінбудинку та службових споруд на  території міста Броди по вул. Залізничній, 21  площею 0,2842га з метою надання в постійне користування.
  2. Розроблену та погоджену технічну документацію із землеустрою        подати на розгляд та  затвердження Бродівської міської ради.
  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію з питань  ,  регулювання земельних відносин  та містобудівної діяльності  ( Казмірчук О. Я.) .

 
 
 

Міський голова                                                      Анатолій Белей