ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Шелест Людмила Василівна

Доповідач:

Шелест Людмила Василівна

Галузь:

Земельні ресурси

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

15.01.2019

ВИСНОВКИ КОМІСІЙ
ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 35
Про продовження договорів оренди земельних ділянок для будівництва та обслуговування торгових павільйонів на майдані Свободи в м. Броди

БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА

БРОДІВСЬКОГО РАЙОНУ   ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Р І Ш Е Н Н Я
XХХV СЕСІЯ VІІ ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ
 
                                                                                     від 17.01. 2019р.                            м. Броди                                                № ПР                                                                                                                            
 
 
Про продовження договорів  оренди
земельних ділянок для будівництва та
обслуговування торгових павільйонів
на майдані Свободи в м. Броди
  
    Розглянувши заяви підприємців міста Броди Воротило Ігора Володимировича, прож м Броди, вул. Сонячна, 4 та Онищука Ігора Романовича, прож м Броди, вул. Шашкевича, 29 про продовження терміну оренди земельних ділянок  під тимчасовими торговими павільйонами на майдані Свободи,  керуючись   Земельним кодексом України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада-
ВИРІШИЛА  :
  1. Продовжити термін дії договорів оренди землі на майдані Свободи в  місті Броди на 1 рік ;- № 39 від 30.12.2003р.  підпр. Воротило Ігору Володимировичу для обслуговування  торгового павільйону площею 48,00 кв.м.- № 107 від 28.09.2002р.  підпр. Онищуку Ігору Романовичу   для обслуговування  торгового павільйону площею 30,0кв.м. на                             вул. Просвіти.
  2. Встановити орендну плату в розмірі 5 (п’яти) ставок у відсотковому відношенні від нормативної грошової оцінки земель м. Броди.
  3. Зобов’язати підприємців в місячний термін укласти з Бродівською міською радою додаткову угоду про продовження терміну оренди земельної ділянки та здійснити її державну реєстрацію та з КП «Броди» угоду про вивезення твердих побутових відходів.
  4. Направити це рішення в Бродівське відділення Буської ОДПІ для контролю за  своєчасним поступленням орендної плати до бюджету.
  5. Спеціалісту-землевпоряднику Бродівської міської ради Л. Шелест внести відповідні записи в земельно-облікову документацію.
  6. Бухгалтерії міської ради  вести контроль за сплатою орендної плати.
  7. Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію з питань регулювання земельних відносин та містобудівної діяльності                                      ( Казмірчук О. Я.).

                    Міський голова                                                Анатолій Белей