ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Шелест Людмила Василівна

Дата:

14.07.2016

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 14
Про затвердження детального плану території по вул. Набережній для будівництва індивідуального житлового будинку гр. Бублію В.В.

БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА

БРОДІВСЬКОГО РАЙОНУ   ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Р І Ш Е Н Н Я
ІХ-СЕСІЇ  VІІ-ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ
 
14.07. 2016р.                                              м Броди                                   № 
 
Про затвердження детального плану території по
вул. Набережній для будівництва індивідуального
житлового будинку гр. Бублію В.В.
 
     Розглянувши детальний план території земельної ділянки по вул. Набережній, 77 для будівництва індивідуального житлового будинку гр. Бублія Валерія Вікторовича, прож м Броди, вул. Заставки, 3, враховуючи результати громадського обговорення детального плану, керуючись Законами України «Про регулювання містобудівної діяльності» та «Про місцеве самоврядування в Україні», Земельним кодексом України , Законом України «Про землеустрій», міська рада-
 
В И Р І Ш И Л А :
 
  1. Затвердити детальний план території земельної ділянки орієнтовною площею 0,0976га в м Броди по вул. Набережній, 77 для будівництва  та обслуговування житлового будинку.
  2. Надати дозвіл гр. Бублію Валерію Вікторовичу  на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0976га по вулиці Набережній, 77 з метою передачі у власність для будівництва та обслуговування  жилого будинку, господарських будівель та споруд.
  3. Гр. Бублію В.В. замовити в суб»єктів господарювання, що є виконавцями робіт із землеустрою,  проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул. Набережній, 77.
  4. Виготовлений та погоджений проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки подати на затвердження в Бродівську міську раду.
  5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію з питань   регулювання земельних відносин та містобудівної діяльності.
 
 
 

Міський голова                                                           А. Белей.