ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Шелест Людмила Василівна

Дата:

14.07.2016

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 13
Про затвердження детального плану території в м Броди по  вул. Г Столяр, 4  БФ  «Спілка без імені».

БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА

БРОДІВСЬКОГО РАЙОНУ   ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Р І Ш Е Н Н Я
ІХ-СЕСІЇ  VІІ-ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ
 
Від 14.07.2016р                              м. Броди                                                  № 
 
Про затвердження детального
плану території в м Броди по
 вул. Г Столяр, 4  БФ  «Спілка без імені».
       
Розглянувши проект детального плану території для будівництва та обслуговування об»єкта нерухомості (адмінбудівля) та гаража Благодійного фонду «Спілка без імені» по вул. І.Труша, 1 та Залізнична, 40А м Броди,  враховуючи результати  громадських обговорень детального плану території, керуючись Законом України «Про регулювання містобудівної діяльності», Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Земельним кодексом України , Законом України «Про землеустрій», міська рада-
В И Р І Ш И Л А :
  1.  Затвердити проект детального плану території земельних ділянок площею 0,0816га в м Броди по вул. І.Труша, 1 та Залізничній, 40А для будівництва та обслуговування об»єкта нерухомості (адмінбудівля) та гаража для автотранспорту Благодійного фонду «Спілка без імені» з метою передачі в оренду.
  2.  Надати дозвіл БФ «Спілка без імені» на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею 0,0816 га з метою передачі в оренду:
  • для будівництва та обслуговування об»єкта нерухомості (адмінбудівля) площею 0,0600га по вул. І Труша, 1
  • для будівництва та обслуговування гаража для автотранспорту площею 0,0216га по вул. Залізничній, 40А.

      3. БФ «Спілка без імені» (директор - І. Царик) замовити в суб»єктів господарювання , що є виконавцями робіт із землеустрою виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної              ділянки площею 0,0816га вказаних в п 2 цього рішення.
     4. Виготовлений та погоджений проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки подати на затвердження в Бродівську міську раду.
     5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію з питань   регулювання земельних відносин та містобудівної діяльності.

Міський голова                                                           А. Белей.