ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Шелест Людмила Василівна

Доповідач:

Шелест Людмила Василівна

Галузь:

Земельні ресурси

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

17.12.2018

ВИСНОВКИ КОМІСІЙ
ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ б/н
Про затвердження детального плану території земельної ділянки для будівництва житлового будинку в м. Броди по вул. Підгородній

БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА

БРОДІВСЬКОГО РАЙОНУ   ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Р І Ш Е Н Н Я
ХХХІІІ СЕСІЇ  VІІ ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ
 
від 18.12.2018 р.                           м. Броди                              № ПР
 
Про затвердження детального
плану території земельної ділянки
для будівництва житлового будинку
в м Броди по вул. Підгородній.
     
Розглянувши  детальний план території власних земельних ділянок  площею 0,1149га в місті Броди по вул. Підгородній з метою зміни цільового призначення для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, результати проведення  громадських обговорень, заяву гр. Мартин  Оксани Петрівни, прож. м. Броди, вул. Підгородня, 23, керуючись Законами України «Про регулювання містобудівної діяльності» та «Про місцеве самоврядування в Україні», Земельним кодексом України , Законом України «Про землеустрій», міська рада-
 
В И Р І Ш И Л А :
 
  1.  Затвердити  детальний  план території земельної ділянки орієнтовною площею 0,1149 га з метою зміни цільового призначення для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд по вулиці Підгородній в м Броди.
  2. Надати дозвіл гр. Мартин О.П., прож. м. Броди,                                                   вул. Підгородня, 23 на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  площею 0,1149га з метою зміни цільвого призначення для будівництва та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель та споруд та присвоїти земельній ділянці адресний номер – вул. Підгородня, 22А.
  3. Виготовлений та погоджений проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки   площею 0,1149га по вул. Підгородній, 22А подати на затвердження в Бродівську міську раду.
  4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію з питань  регулювання земельних відносин та містобудівної діяльності  ( Казмірчук О. Я. ).

Міський голова                                                           Анатолій Белей