ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Шелест Людмила Василівна

Доповідач:

Шелест Людмила Василівна

Галузь:

Земельні ресурси

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

17.12.2018

ВИСНОВКИ КОМІСІЙ
ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 9
Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для продажу на земельних торгах у формі аукціону в районі вулиці Великі Фільварки-автодорога Київ-Чоп.

БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА

БРОДІВСЬКОГО РАЙОНУ   ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я


ХХХІІ СЕСІЇ    VІІ ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ
 
від 18.12.2018р.                               м. Броди                                   № ПР

Про  затвердження проекту землеустрою
щодо відведення земельної ділянки для продажу
на земельних торгах у формі  аукціону
в районі вулиці Великі Фільварки-автодорога Київ-Чоп.
 
         Розглянувши проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки для продажу на земельних торгах у формі аукціону  для розміщення та експлуатації будівель і споруд автомобільного транспорту в районі вулиці Великі Фільварки – автодорога Київ-Чоп міста Броди, виготовлений ТзОВ «Західземлепроект», Витяг з ДЗК від 29.11.2018 року, рекомендації комісії з питань  регулювання земельних відносин та містобудівної діяльності,  керуючись Земельним кодексом України, Законом України «Про місцеве самоврядування», міська рада,-
 
В И Р І Ш И Л А :
 
1.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,3000га , (кадастровий номер- 4620310100:12:015:0001)
з метою продажу права власності на неї на земельних торгах у формі аукціону для розміщення та експлуатації будівель і споруд автомобільного транспорту (код цільового призначення землі-12.04.) в районі вулиці Великі Фільварки-автодорого Київ-Чоп  м. Броди. 
2.Виконкому Бродівської міської ради:
 - оформити право власності на земельну ділянку в районі вулиці Великі Фільварки-автодорога Київ-Чоп площею 0,3000га, (кадастровий номер - 4620310100:12:015:0001).
-замовити експертну грошову оцінку земельної ділянки, вказаної в п 1 цього рішення.
 3.Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію з питань,  регулювання земельних відносин ( Казмірчук О. Я.).
 

 

Міський голова                                                                    Анатолій Белей