ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 49

БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА
БРОДІВСЬКОГО РАЙОНУ   ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я
ХХХІІ СЕСІЇ   VІІ ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ


                          20.11. 2018р.                           м. Броди                                              № Проект                
 

 
 
 Про надання дозволу на виготовлення
технічної документації земельної ділянки
в м Броди по вул. Дружби, 6.
 
     Розглянувши заяву гр. Чорній Василя Івановича, прож м Броди, вул. Дружби, 8/2 щодо надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд з метою зміни конфігурації земельної ділянки по вулиці  Дружби, 8 та внесення змін в Державний земельний кадастр, враховуючи рішення ХХІІІ сесії УІІ скликання №505 від 22.11.2017року «Про затвердження висновку комісії з питань регулювання земельних відносин та містобудівної діяльності», керуючись   Земельним кодексом України, Законом «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада- 
                                       
                                               В И Р І Ш И Л А :
 
 
  1. Надати дозвілна виготовлення технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою зміни конфігурації присадибної земельної ділянки (кадастровий номер 4620310100:11:011:0025) та внесення змін в державний земельний кадастр в м Броди по вул. Дружби, 6 на підставі рішення ХХІІІ сесії VІІ скликання № 505 від 22.11.2018року.
  2. Фінансування виконання робіт по виготовленню детального плану території здійснювати за рахунок заявника гр. Чорній В..
  3. Розроблену та погоджену технічну документацію щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), витяг з ДЗК із внесеними змінами відповідно до рішення № 505 від 22.11.2017року подати на затвердження Бродівської міської ради..
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію з питань регулювання земельних відносин  та містобудівної діяльності .
 
 

Міський голова                                                                    Анаталій Белей