ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Шелест Людмила Василівна

Доповідач:

Шелест Людмила Василівна

Галузь:

Земельні ресурси

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

19.11.2018

ВИСНОВКИ КОМІСІЙ
ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 38
Про надання дозволу на розробку детального плану території земельної ділянки в м. Броди в межах вулиць Просвіти-Кривоноса

БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА
БРОДІВСЬКОГО РАЙОНУ   ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Р І Ш Е Н Н Я
ХХХІІ СЕСІЇ  VІІ-ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ

 

від 20.11.2018 року                            м. Броди                                    № Проект

 
Про надання дозволу на розробку
детального плану території земельної ділянки
в м. Броди в межах вулиць Просвіти-Кривоноса
     
Розглянувши заяву гр. Демчук Наталії Володимирівни, прож. м. Броди, вул. Кривоноса, 21 щодо надання дозволу на виготовлення детального плану території  в межах вулиць Просвіти-Кривоноса  для визначення планувальної організації з метою реконструкції житлового будинку та магазину та з можливістю добудови та надбудови, керуючись Законом України «Про регулювання містобудівної діяльності», Земельним кодексом України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада- 
 

В И Р І Ш И Л А :

 
1. Надати дозвіл гр. Демчук Наталії Володимирівні на  розроблення детального плану території власної земельної ділянки площею 0,0646га для визначення планувальної організації з метою реконструкції житлового будинку та магазину та з можливістю добудови та надбудови.   
2.    Фінансування виконання робіт по виготовленню детального плану    територій проводити за рахунок коштів власника земельної ділянки.
3.  Розроблену містобудівельну документацію після проведення       громадських обговорень подати на розгляд та  затвердження Бродівської міської ради.
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію з питаньрегулювання земельних відносин та містобудівної діяльності ( Казмірчук О. Я. ).

 
 
 

Міський голова                                                      Анатолій Белей