ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Данильчук А.Р. (Юрист)

Дата:

14.07.2016

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 8
Про надання пільг зі сплати земельного податку в 2017 році

БРОДІВСЬКА  МІСЬКА РАДА
БРОДІВСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Р І Ш Е Н Н Я
ІХ сесія  VIІ демократичного скликання
 
Від  14. 07. 2016 року                        м. Броди                               № ПРОЕКТ 
 
Про надання пільг зі сплати земельного податку в 2017 році
Відповідно до статті 26 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", статті 284 Податкового кодексу України, міська рада
ВИРІШИЛА:
1. Звільнити з 01.01.2017 року від сплати земельного податку в розмірі 100 відсотків:
1.1. Органи державної влади та органи місцевого самоврядування, органи прокуратури, органи Міністерства внутрішніх справ, органи Державної фіскальної служби, органи Державної служби з надзвичайних ситуацій, органи Служби безпеки України, військові формування, утворені відповідно до законів України, Збройні Сили України, державні фонди соціального страхування, заклади установи та організації, які повністю утримуються за рахунок коштів державного або місцевих бюджетів;
1.2. Дошкільні та загальноосвітні навчальні заклади незалежно від форм власності і джерел фінансування, заклади культури, науки, освіти, охорони здоров’я, соціального захисту, фізичної культури та спорту, які повністю утримуються за рахунок коштів державного або місцевих бюджетів.
1.3. Релігійні організації України, статути (положення) яких зареєстровано у встановленому законом порядку, за земельні ділянки, надані для будівництва і обслуговування культових та інших будівель, необхідних для забезпечення їх діяльності, а також благодійні організації, створені відповідно до закону, діяльність яких не передбачає одержання прибутків (крім релігійних громад Української православної церкви (Московський патріархат)).
1.4. Підприємства, установи, організації, громадські організації фізкультурно-спортивної спрямованості, у тому числі аероклуби та авіаційно-спортивні клуби Товариства сприяння обороні України, - за земельні ділянки, на яких розміщені спортивні споруди.
2. Якщо платники податку, які користуються пільгами з цього податку, надають в оренду земельні ділянки, окремі будівлі, споруди або їх частини, податок за такі земельні ділянки та земельні ділянки під такими будівлями (їх частинами) сплачується на загальних підставах.
3. Секретарю міської ради оприлюднити дане рішення в газеті «Голос відродження» ,  офіційному сайті міської ради та в десятиденний термін надати в Буську ОДПІ ДФС у Львівській області.
4. Дане рішення набирає чинності з 01.01.2017 року.
5. Контроль за виконанням рішення покласти на комісію з питань економіки, бюджету та комунального майна.
 
  Міський голова                                                                   А.Белей