ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 24

БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА

БРОДІВСЬКОГО РАЙОНУ   ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Р І Ш Е Н Н Я
ХХХІІ СЕСІЇ  VІІ ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ
 
                                        від 20.11.2018р.                                  м. Броди                                   № Проект                                                     
 
Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення
земельної ділянки зі зміною цільового призначення
в м. Броди по вул. Валовій, 5 гр. Федорович Л.Ю.
      
      Розглянувши проект землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  з метою  зміни  цільового призначення власної земельної ділянки  по вул. Валовій, 5 гр. Федорович Любові Юліанівни, прож. м. Броди, вул. Валова, 5  виготовлений та погоджений згідно  діючого чинного законодавства,  керуючись Законами України «Про регулювання містобудівної діяльності» та «Про місцеве самоврядування в Україні», Земельним кодексом України, Законом України «Про землеустрій»,  міська рада-
 
В И Р І Ш И Л А :
 
  1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення власної земельної ділянки з метою зміни цільового призначенняз – « для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд» на цільове призначення «для будівництво та обслуговування багатоквартирного житлового будинку  площею 0,0699га в  м. Броди    по      вул. Валовій, 5.
  2. Спеціалісту-землевпоряднику Бродівської міської ради Л.Шелест внести відповідні записи в земельно-облікову документацію.
  3. Направити це рішення в Бродівське відділення Буської ОДПІ  для контролю за платою  за землю.
  4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію з питань регулювання земельних відносин та містобудівної діяльності ( Казмірчук О. Я).

Міський голова                                                           Анатолій  Белей