ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Шелест Людмила Василівна

Доповідач:

Шелест Людмила Василівна

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

19.11.2018

ВИСНОВКИ КОМІСІЙ
ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 23
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для гаражного будівництва гр. Лисик Г.І.

БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА
БРОДІВСЬКОГО РАЙОНУ   ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

                                                                                                          ХХХІІ - СЕСІЇ  VІІ -ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ
 
                                                                                     20.11.2018р.                               м. Броди                                      №  Проект                                                                 
 
Про надання дозволу на виготовлення
технічної документації щодо встановлення
 меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)
для гаражного будівництва гр. Лисик Г.І.
      
           Розглянувши заяву гр. Лисик Галини Іванівни, прож м Броди, вул. Кропивницького, 5 про надання дозволу на  виготовлення технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для обслуговування власного гаража для автотранспорту, свідоцтво про право власності на нерухоме майно (гараж) в м Броди по вул. 22-го Січня, буд 95, враховуючи пропозиції комісії з питань регулювання земельних відносин та містобудівної діяльності, відповідно до  Закону України “Про землеустрій”, ст.ст. 118,121, 184 Земельного кодексу України, Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада-
В И Р І Ш И Л А :
1. Надати дозвіл на проведення робіт із землеустрою по виготовленню технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) орієнтовною площею 0,0050га для будівництва та обслуговування гаража для автотранспорту по вул. 22-го Січня, будинок 95 для передачі у власність.
 2. Гр. Лисик Г.І. замовити в суб»єктів господарювання, що є виконавцями робіт із землеустрою виготовлення технічної документації по встановленню (відновленню) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування гаража, вказаного в п 1 цього рішення,  з метою передачі у власність.
3. Розроблену та погоджену  в установленому порядку  технічну документацію подати на затвердження в Бродівську міську раду.
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію з питань    регулювання земельних відносин та містобудівної діяльності.
 

Міський голова                                                                    Анатолій Белей