ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Шелест Людмила Василівна

Доповідач:

Шелест Людмила Василівна

Галузь:

Земельні ресурси

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

05.09.2018

ВИСНОВКИ КОМІСІЙ
ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ б/н
Про затвердження детального плану території та надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведеня земельної ділянки по вул Валовій, 5 гр Федорович Л.Ю.

БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА
БРОДІВСЬКОГО РАЙОНУ   ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

XХIХ СЕСІЯ VІІДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ
 
від  06.09.2018р.                            м. Броди                       № Проект
 
Про затвердження детального плану території
та надання дозволу на виготовлення проекту
землеустрою щодо відведеня земельної ділянки
 по вул Валовій, 5 гр Федорович Л.Ю.
        
     Розглянувши  заяву власника земельної ділянки по вул. Валовій, 5 гр. Федорович Любові Юліанівни, детальний план території земельної ділянки по вулиці Валова, 5 в місті Броди для зміни цільового призначення з метою будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку,  враховуючи висновки депутатських комісій міської ради, керуючись Законом України «Про регулювання містобудівної діяльності», Земельним кодексом України, законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада-
 
ВИРІШИЛА  :
 
1.Затвердити  детальний план території земельної ділянки  площею 0,0699га  для зміни цільового призначення з метою будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку   в місті  Броди  по вулиці Валовій, 5.
2. Надати дозвіл гр. Федорович Л.Ю. на замовлення в ліцензованих організаціях розробки проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0699га  для зміни цільового призначення з метою будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку,  в м  Броди  по вулиці Валовій, 5.
3. Виготовлений та погоджений проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки подати на затвердження в Бродівську міську раду.
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію з питань  регулювання земельних відносин та містобудівної діяльності ( Казмірчук О. Я.).

             

               

 
 

               Міський голова                                                     Анатолій Белей