ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автори:

Кучеренко Наталія Василівна


Доповідачі:


Кучеренко Наталія Василівна

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XLVIII

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

34

Дата реєстрації:

15.07.2024

Проголосовано:

23.07.2024 12:07:26

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    24
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    11

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 34

Текст:



БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ



РІШЕННЯ



00.00.2024р. Броди № 0000



Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій



Розглянувши клопотання релігійної організації «Релігійна громада Львівської Єпархії Української православної церкви (Православної церкви України) парафії Великомучениці Параскеви – П’ятниці у селі Берлин, Золочівського району, Львівської області» про надання дозволу на розроблення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій, відповідно до статей 12, 92, 116, 122, 123 Земельного кодексу України, статей 19, 50 «Про землеустрій», керуючись статтею 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, за погодженням з постійною комісією міської ради з питань земельних відносин, території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, міська рада,-



В И Р І Ш УЄ :




  1. Надати дозвіл релігійній організації «Релігійна громада Львівської Єпархії Української православної церкви (Православної церкви України) парафії Великомучениці Параскеви – П’ятниці у селі Берлин, Золочівського району, Львівської області» на розроблення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки на території с. Берлин, Золочівського району, Львівської області орієнтовною площею 1,00 га для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій комунальної власності (категорія земель - землі житлової та громадської забудови).

  2. Релігійній організації «Релігійна громада Львівської Єпархії Української православної церкви (Православної церкви України) парафії Великомучениці Параскеви – П’ятниці у селі Берлин, Золочівського району, Львівської області» здійснити заходи щодо розроблення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності зазначеної в п.1 даного рішення.

  3. Розроблений і погоджений у встановленому законодавством порядку проект землеустрою, після внесення відомостей про земельну ділянку до Державного земельного кадастру, подати на розгляд та затвердження Бродівською міською радою.

  4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток (Казмірчук О. Я.).



Міський голова Анатолій БЕЛЕЙ