ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автори:

Нікіфоряк Тетяна Василівна


Доповідачі:


Нікіфоряк Тетяна Василівна

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XLVIII

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

15

Дата реєстрації:

16.07.2024

Проголосовано:

23.07.2024 11:24:54

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    21
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    1
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    11

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 15

Текст:



БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ



РІШЕННЯ



р.Броди №



Про надання дозволу на розроблення



детального плану території



Розглянувши заяву від 09.07.2024 року ТЗОВ «ВІТРОПАРК ЗАХІДНИЙ-Л» (Місцезнаходження юридичної особи: Україна, 47050, Тернопільська область, Кременецький район, с. Лідихів, вул. Центральна, 42) про надання дозволу на розроблення «Детального плану території з метою будівництва ПС 110/35 кВ для видачі потужності вітрової електростанції за межами населеного пункту с. Бучина, Бродівської територіальної громади, Золочівського району, Львівської області» та зміну цільового призначення з «01.17 Земельні ділянки запасу (земельні ділянки, які не надані у власність або користування громадянами чи юридичними особами)» на «14.01Для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об'єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій», враховуючи протокол депутатської комісії з питань земельних відносин, території, будівництва, архітектури та охорони пам’яток, керуючись Законами України «Про регулювання містобудівної діяльності», «Про землеустрій» та «Про місцеве самоврядування в Україні», Земельним кодексом України та «Порядком розроблення, оновлення, внесення змін та затвердження містобудівної документації», затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України № 926 від 01.09.2021 року, міська рада



ВИРІШУЄ :




  1. Виконавчому комітету Бродівської міської ради замовити виготовлення «Детального плану території з метою будівництва ПС 110/35 кВ для видачі потужності вітрової електростанції за межами населеного пункту с. Бучина, Бродівської територіальної громади, Золочівського району, Львівської області».

  2. Фінансування виконання робіт з виготовлення детального плану території здійснити за рахунок коштів таких осіб або інших джерел, не заборонених законом

  3. Виготовлену містобудівну документацію подати на розгляд та затвердження Бродівською міською радою.

  4. Після розроблення та затвердження Бродівською міською радою детального плану території, виготовити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду та виготовити проект землеустрою зі зміною цільового призначення земельної ділянки з «01.17 Земельні ділянки запасу (земельні ділянки, які не надані у власність або користування громадянами чи юридичними особами)» на «14.01Для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об'єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій»

  5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію з питань земельних відносин, території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток ( Казмірчук О. Я.).



Міський голова Анатолій БЕЛЕЙ