ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Шелест Людмила Василівна

Доповідач:

Шелест Людмила Василівна

Галузь:

Земельні ресурси

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

29.08.2018

ВИСНОВКИ КОМІСІЙ
ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 64
Про затвердження детального плану території та надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведеня земельної ділянкидля будівництва та обслуговування об’єкта торгівлі по вул. Юріївській з метою продажу на земельних торгах.

БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА

БРОДІВСЬКОГО РАЙОНУ   ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Р І Ш Е Н Н Я
ХХІХ СЕСІЇ  VІІ ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ
 
від 30.08.2018 р.                              м. Броди                                         № Проект
 
Про затвердження детального плану території
та надання дозволу на виготовлення проекту
землеустрою щодо відведеня земельної ділянки
для будівництва та обслуговування об’єкта торгівлі
 по вул. Юріївській з метою продажу на земельних торгах.
        
       Розглянувши детальний план території земельної ділянки по вул. Юріївській для будівництва та обслуговування об’єкта торгівлі  орієнтовною площею 0,0210га, з метою продажу на земельних торгах, враховуючи результати громадських обговорень, керуючись Законом України «Про регулювання містобудівної діяльності», Земельним кодексом України, законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада-
 
ВИРІШИЛА :
 
1. Затвердити  детальний план території земельної ділянки площею 0,0210га для  будівництва та обслуговування торгового об’єкту в м. Броди по вул. Юріївській
2. Виконкому міської ради  надати дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0210га для будівництва та обслуговування торгового об’єкту в м. Броди по  вул. Юріївській.
3. Виготовлений та погоджений проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул. Юріївській  подати на затвердження до Бродівської міської ради.
4.Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію з питань    регулювання земельних відносин та містобудівної діяльності   (Казмірчук О. Я.).

             

 

                Міський голова                                                              Анатолій Белей