ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Скликання:

VIII

Тип:

За поправку / пропозицію

Номер:

1

Проголосовано:

19.07.2024 11:12:58

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    4
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    2

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ДРУК ПОПРАВКИ / ПРОПОЗИЦІЇ

Голосування за поправку / пропозицію № 1 до проєкту рішення: №39 від 15.07.2024
"Про надання дозволу на розроблення технічної документації сервітут"

Текст:

ПРИЙНЯТИ РІШЕННЯ ВНОВІЙ РЕДАКЦІЇ 

Про надання дозволу на розроблення

технічних документацій із землеустрою

щодо встановлення меж земельних ділянок,

на які поширюється право сервітуту

 

Розглянувши клопотання  щодо надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення  меж  земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту, керуючись статтями 99, 100, 124-1 Земельного кодексу України, статтями 20, 22, 55-1 Закону України “Про землеустрій” ”, на підставі статті 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, за погодженням з комісією з питань земельних відносин, території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, міська рада -,


 

ВИРІШУЄ :

  1. Надати дозвіл гр. Шикоряку Миколі Васильовичу на розроблення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту в м.Броди, вул.Залізнична, Золочівського району Львівської області,  для будівництва та обслуговування будівель торгівлі  (для розміщення тимчасової споруди)  орієнтовною площею 0,0400 га.

  2. Надати дозвіл гр. Савчуку Юрію Михайловичу на розроблення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту в м.Броди, вул.22 Січня, Золочівського району Львівської області,  для будівництва і обслуговування паркінгів та автостоянок на землях житлової та громадської забудови  (для влаштування парковки тимчасового паркування автотранспорту)  орієнтовною площею 0,0600 га.

  3. Надати дозвіл Товариству з обмеженою відповідальністю «ВІТРОПАРК ЗАХІДНИЙ-Л» на розроблення  технічної документації із землеустрою на встановлення строкового , платного земельного сервітуту на земельну ділянку площею 0,4814 га за видом “07.03. Право прокладення та експлуатації ліній електропередачі, електронних комунікаційних мереж, трубопроводів, інших лінійних комунікацій” з метою прокладення та експлуатації ліній електропередачі вітрової електростанції, за земельної ділянки кадастровий номер 4620387000:11:011:0005 загальною площею 10,9139 га шляхом розподілу на три окремі земельні ділянки площами : Ділянка №1-9,2239га, Ділянка №2- 0,4814га, Ділянка №3- 1,2086га на території Бродівської міської територіальної громади Львівської області (за межами населених пунктів с. Бучина).

  4. Користувачам земельних ділянок, у визначені законодавством терміни:


- звернутись до суб'єкта господарювання, що є виконавцем робіт із землеустрою, згідно із законом, для розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту;

- після розроблення, подати документацію до міської ради на розгляд та прийняття рішення.

5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельних відносин, території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток (Казмірчук О. Я.).