ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Шелест Людмила Василівна

Доповідач:

Шелест Людмила Василівна

Галузь:

Земельні ресурси

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

29.08.2018

ВИСНОВКИ КОМІСІЙ
ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 48
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки Бродівській РО ТСО України для надання в постійне користування.

БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА
БРОДІВСЬКОГО РАЙОНУ   ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Р І Ш Е Н Н Я
ХХІХ СЕСІЇ  VІІ ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ
 
від  30.08. 2018року                     м. Броди                              № Проект

 
Про надання дозволу на виготовлення
технічної документації щодо
встановлення меж земельної ділянки
Бродівській РО ТСО України
 для надання в постійне користування.
 
            Розглянувши лист Голови Бродівської районної організації ТСО України, юридична адреса м. Броди, вул. 22 Січня, 18,   щодо надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної  ділянки для розміщення і експлуатації основних та допоміжних приміщень (адмінбудинок, гаражі), Державний Акт на право постійного користування землею Серії І-ЛВ  № 003940 від 17.02.1997 року  керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Земельним кодексом України»,  міська рада- 
                                       

                                               В И Р І Ш И Л А :

 

  1. Надати дозвіл   на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), які знаходяться в постійному користуванні Бродівської районної організації ТСО України, для обслуговування основних та допоміжних  приміщень   на території міста Броди по вул. 22 Січня, 18  площею 0,1982га з метою надання в постійне користування.
  2. Розроблену та погоджену технічну документацію із землеустрою  подати на розгляд та  затвердження Бродівської міської ради.
  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію з питань,регулювання земельних відносин та містобудівної діяльності( Казмірчук О. Я.) .

 
 
 

Міський голова                                                      Анатолій Белей