ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Шелест Людмила Василівна

Доповідач:

Шелест Людмила Василівна

Галузь:

Земельні ресурси

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

29.08.2018

ВИСНОВКИ КОМІСІЙ
ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 44
Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки несільськогосподарського призначення по вул. І Франка, 73 та її продаж підпр. Паньківу С. П.

БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА
БРОДІВСЬКОГО РАЙОНУ  ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

ХХІХ  СЕСІЇ   VІІ ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ

від  30.08. 2018 р.                          м. Броди                               № Проект       

Про затвердження звіту про експертну грошову
оцінку земельної ділянки несільськогосподарського

призначення по вул. І Франка, 73 та її продаж
підпр Паньківу С. П.       
                

      Розглянувши звіт про експертну грошову оцінку земельної ділянки  несільськогосподарського призначення, яка розташована за адресою м. Броди, вул. І Франка, 73, орендована підпр. Паньків Степаном Петровичем, прож. м. Броди, вул. Козацької Слави, 29, висновок оцінювача про ринкову вартість земельної ділянки, враховуючи рішення Бродівської міської ради  № 499 від 22. 11. 2017 року  «Про затвердження положення про порядок викупу земельних ділянок» керуючись, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Земельним кодексом України, міська рада-
 
ВИРІШИЛА :
 
1. Затвердити звіт про експертну грошову оцінку земельної ділянки несільськогосподарського призначення з ціною за 1 кв. м. оцінюваної земельної ділянки – 297,54 грн. , що знаходиться в користуванні  на умовах оренди підпр. Паньківа Степана Петровича, що розташована в м. Броди по  вул. І Франка, 73 та  встановити ціну продажу в сумі 874767,60 грн без врахування ПДВ.
2. Продати підпр. Паньківу Степану Петровичу   у власність, шляхом викупу, земельну ділянку несільськогосподарського призначення  площею 0,1960га, яка знаходиться в м. Броди, вул. І Франка, 73 для будівництва та обслуговування  будівель торгівлі відповідно до  встановленої ціни продажу в сумі  874 767 грн 60 коп. (вісімсот сімдесят чотири сімсот шісдесят сім гривень 60 копійок)  без врахування ПДВ.
3. Спеціалісту-землевпоряднику Бродівської міської ради Л.Шелест внести відповідні записи в земельно-облікову документацію.
4. Направити це рішення в Бродівське відділення Буської ОДПІ для контролю за сплатою  земельного податку.
5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію з питань   регулювання земельних відносин та містобудівної діяльності ( Казмірчук О.Я).
 
 
 

Міський голова                                                  Анатолій Белей