ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автори:

Кучеренко Наталія Василівна


Доповідачі:


Кучеренко Наталія Василівна

Рішення:

Прийнято

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

14

Дата реєстрації:

23.05.2024

Проголосовано:

27.05.2024 15:59:03

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    4
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    2

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 14

Текст:



БРОДІВСЬКА  МІСЬКА РАДА  ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ



Р І Ш Е Н Н Я



00.00.2024р. Броди № 0000



Про надання дозволу на виготовлення проектів



землеустрою щодо відведення земельних ділянок



Розглянувши клопотання про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок, пропозиції відділу з питань земельних відносин виконавчого комітету Бродівської міської ради, відповідно до ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.ст. 25, 50 Закону України «Про землеустрій», ст.ст. 12, 79-1, 122, 123, 134 Земельного кодексу України, за погодженням з постійною депутатською комісією Бродівської міської ради з питань земельних відносин, території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, міська рада -



 ВИРІШУЄ :




  1. Надати дозвіл ТОВ «Броди Агро» на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,1000га в оренду для іншого сільськогосподарського виробництва (код КВЦПЗ 01.13.) на території с. Клекотів, вул. Колгоспна, 34-А Золочівського району, Львівської області, із земель запасу, які не надані у власність або постійне користування.

  2. Надати Виконавчому комітету Бродівської міської ради Львівської області дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду площею 0,0200 га, з цільовим призначенням (03.15) для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови на території м. Броди, вул. В. Стуса, 18-А Золочівського району, Львівської області.

  3. Розроблені і погоджені у встановленому законодавством порядку документації із землеустрою, після внесення відомостей про земельні ділянки до Державного земельного кадастру, подати на розгляд та затвердження Бродівською міською радою.

  4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток (Казмірчук О. Я.).





Міський голова Анатолій БЕЛЕЙ