ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автори:

Бакай Микола Павлович


Доповідачі:


Бакай Микола Павлович

Рішення:

Прийнято

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

BN

Дата реєстрації:

23.05.2024

Проголосовано:

27.05.2024 15:12:26

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    5
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    2

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № BN

Текст:



БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ



РІШЕННЯ



00.00.2024р. Броди № 0000



Про підготовку попереднього висновку стосовно



відповідності інтересам та потребам територіальної



громади пропозицій щодо ініціювання співробітництва



територіальних громад



Керуючись пунктом 331 частини першої статті 26, частиною першою статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтею 6 Закону України «Про співробітництво територіальних громад», враховуючи рішення Радивилівської міської ради від 21 травня 2024року №1655 «Про надання згоди на організацію співробітництва територіальних громад », міська рада, -



ВИРІШУЄ :




  1. Міському голові забезпечити вивчення виконавчими органами ради пропозицій Радивилівської міської ради в межах яких передбачається спільне фінансування (утримання) Бродівського центру професійного розвитку педагогічних працівників Бродівської міської ради ЄДРПОУ 43777488, право комунальної власності на яке належить Бродівській міській територіальній громаді, а також проведення громадського обговорення таких пропозицій та за результатами підготувати і надати на розгляд ради попередній висновок стосовно їх відповідності інтересам та потребам Бродівської міської територіальної громади, а також проект рішення про надання згоди на організацію співробітництва територіальних громад або відмову у наданні такої згоди.



2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань фінансів, бюджету, розвитку, інвестицій, туризму та міжнародного співробітництва (Старик М. І.).



Міський головаАнатолій БЕЛЕЙ



Вик. Р.Гром`як