ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автори:

Кучеренко Наталія Василівна


Доповідачі:


Попелишин Юрій Романович

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XLV

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

22

Дата реєстрації:

01.05.2024

Проголосовано:

09.05.2024 11:29:28

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    18
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    4
  • Відсутні
    13

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 22

Текст:



БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ



РІШЕННЯ



00.00.2024р. Броди № 0000



Про внесення змін в рішення



Бродівської міської ради



З метою приведення рішень Бродівської міської ради до вимог чинного законодавства, на підставі отриманої інформації з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, керуючись Земельним кодексом України, Законами України “Про державний земельний кадастр“, на підставі статті 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, за погодженням з комісією з питань земельних відносин, території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, міська рада -,



ВИРІШУЄ:




  1. Внести зміни в рішення Бродівської міської ради від 31.10.2023року №1349 “ Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для створення кладовища”, а саме:




  1. п.1 рішення викласти в новій редакції : ” 1. Надати виконавчому комітету Бродівської міської ради Львівської області дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення частини земельної ділянки орієнтовною площею 2,0 га (за рахунок сформованої земельної ділянки площею 10,7823га, кадастровий номер 4620388400:01:001:0008) із зміною цільового призначення із земель сільськогосподарського призначення (цільове призначення - земельні ділянки кожної категорії земель, які не надані у власність або користування громадянам чи юридичним особам - 01.17) землі рекреаційного призначення (цільове призначення - Земельні ділянки загального користування відведені під місця поховання, код 07.09.) за межами населених пунктів на території Бродівської міської ради Львівської області (Шнирівський старостинський округ) ”.

  2. Надати дозвіл виконавчому комітету Бродівської міської ради Львівської області на розроблення Детального плану території земельної ділянки загального користування відведеної під місця поховання на території Бродівської міської ради Львівської області (Шнирівський старостинський округ).

  3. Всі інші пункти рішення залишити без змін.




  1. Внести зміни в рішення Бродівської міської ради від 17.02.2022року №675 “Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в м. Броди по вул. Л,Українки, 55Б”, а саме п.1 рішення викласти в новій редакції:



2.1. “1. Надати дозвіл Доскочу Івану Михайловичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0350га для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови в м. Броди по вул.Л.Українки, 55Б з метою передачі в оренду.”.



2.2. Всі інші пункти рішення залишити без змін.



3. Внести зміни в рішення Бродівської міської ради від 18.04.2024року №1592 “Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування для ведення лісового господарства”, а саме: описку найменування юридичної особи ”ДП “Бродівське лісове господарство” замінити на “Філія “Бродівське лісове господарство” ДП ”Ліси України”.



3.1. Всі інші пункти рішення залишити без змін.



4. Внести зміни в рішення Бродівської міської ради від 07.03.2024року №1499 “Про передачу в оренду земельних ділянок ”, а саме:



4.1. В п.1.4. рішення змінити орендаря ”ТзОВ «Галич Лан», реєстр. с. Смільне, урочище «Промисловий центр»,2, Золочівського району Львівської області” на “Мигалю Денису Івановичу, який проживає в м.Броди, вул.Котляревського, 11, Золочівського району Львівської області ”;



4.2. В п.1.5. рішення змінити орендаря ”ТзОВ «Галич Лан», реєстр. с. Смільне, урочище «Промисловий центр»,2, Золочівського району Львівської області” на “Мигалю Денису Івановичу, який проживає в м.Броди, вул.Котляревського, 11, Золочівського району Львівської області ”;



4.3. В п.1.6. рішення змінити орендаря ”ТзОВ «Галич Лан», реєстр. с. Смільне, урочище «Промисловий центр»,2, Золочівського району Львівської області” на “Мигалю Денису Івановичу, який проживає в м.Броди, вул.Котляревського, 11, Золочівського району Львівської області ”;



4.4. В п.1.7. рішення змінити орендаря ”ТзОВ «Галич Лан», реєстр. с. Смільне, урочище «Промисловий центр»,2, Золочівського району Львівської області” на “Мигалю Денису Івановичу, який проживає в м.Броди, вул.Котляревського, 11, Золочівського району Львівської області ”.



4.5. Всі інші пункти рішення залишити без змін.



5. Внести зміни в рішення Бродівської міської ради від 19.12.2023року №1447 “Про передачу в оренду земельних ділянок ”, а саме:



5.1. В п.1.6. рішення змінити орендаря ”ТзОВ «Галич Лан», реєстр. с. Смільне, урочище «Промисловий центр»,2, Золочівського району Львівської області” на “Лемеху Василю Григоровичу, який проживає с. Язлівчик, вул. Нова, 15, Золочівського району Львівської області ”;



5.2. В п.1.7. рішення змінити орендаря ”ТзОВ «Галич Лан», реєстр. с. Смільне, урочище «Промисловий центр»,2, Золочівського району Львівської області” на “ Лемеху Василю Григоровичу, який проживає с. Язлівчик, вул. Нова, 15, Золочівського району Львівської області ”.



5.3. Всі інші пункти рішення залишити без змін.




  1. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельних відносин, території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток (Казмірчук О. Я.).



Міський голова Анатолій БЕЛЕЙ