ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Шелест Людмила Василівна

Доповідач:

Шелест Людмила Василівна

Галузь:

Земельні ресурси

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

29.08.2018

ВИСНОВКИ КОМІСІЙ
ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 36
Про затвердження детального плану території земельної ділянки для будівництва житлового будинку в м Броди по вул. Шашкевича, 18 гр. Леськіву П.Є.

БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА

БРОДІВСЬКОГО РАЙОНУ   ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Р І Ш Е Н Н Я
ХХІХ СЕСІЇ  VІІ ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ
 
від 30.08.2018 р                           м. Броди                              № Проект
 
Про затвердження детального
плану території земельної ділянки
для будівництва житлового будинку
в м Броди по вул. Шашкевича, 18
гр. Леськіву П.Є.
     
Розглянувши  детальний план території земельної ділянки орієнтовною площею 0,0346га в місті Броди по вул. Шашкевича, 18, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, результати проведення  громадських обговорень, заяву гр. Леськіва Петра Євгеновича, прож. м. Броди , вул. Шашкевича, 18, керуючись Законами України «Про регулювання містобудівної діяльності» та «Про місцеве самоврядування в Україні», Земельним кодексом України , Законом України «Про землеустрій», міська рада-
 
В И Р І Ш И Л А :
 
  1. Затвердити детальний план території земельної ділянки орієнтовною площею 0,0346 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд по вулиці Шашкевича, 18.
  2. Надати дозвіл гр. Леськіву П.Є., прож. м. Броди, вул. Шашкевича, 18 на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0346га з метою надання у власність для будівництва та обслуговуванняжитлового будинку, господарських будівель та споруд та присвоїти земельній ділянці адресний номер –вул. Шашкевича, 18А.
  3. Виготовлений та погоджений проект землеустрою щодо відведення земельної ділянкиплощею 0,0346га по вул. Шашкевича, 18А подати на затвердження в Бродівську міську раду.
  4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію з питаньрегулювання земельних відносин та містобудівної діяльності  ( Казмірчук О. Я. ).

Міський голова                                                           Анатолій Белей