ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 35

БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА

БРОДІВСЬКОГО РАЙОНУ   ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Р І Ш Е Н Н Я
ХХІХ СЕСІЇ  VІІ ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ
 
від 30.08. 2018 року                                  м. Броди                                  № Проект
 
Про затвердження детального плану території
для зміни цільового призначення будинку
гр. Матіяш М.І по вул. Залізнична, 49
в місті Броди.
 
Розглянувши детальний план території власної земельної ділянки по вул. Залізничній, 49 для зміни цільового призначення – для будівництва та обслуговування будівель торгівлі  та іншої житлової забудови гр. Матіяшу Михайлу Івановичу, прож . м Броди  вул. Залізнична,49,  враховуючи протокол громадськогого обговорення детального плану території, керуючись Законами України «Про регулювання містобудівної діяльності» та «Про місцеве самоврядування в Україні», Земельним кодексом України , Законом України «Про землеустрій», міська рада-
 
В И Р І Ш И Л А :
 
  1. Затвердити детальний план території земельної ділянки площею 0,0427га зі зміною цільового призначення з – «для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель та споруд» на - «будівництвота обслуговування будівель торгівлі та іншої житлової забудови, та надати дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо її відведення.
 
2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію з питаньрегулювання земельних відносин та містобудівної діяльності( Казмірчук О. Я. )
 
 
 
 
 
 

Міський голова                                                           Анатолій Белей