ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автори:

Бакай Микола Павлович


Данильчук А. Р.

Доповідач:

Бакай Микола Павлович

Підготував:

Данильчук А. Р.

Галузь:

Нормативні акти місцевої дії

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

28.08.2018

ВИСНОВКИ КОМІСІЙ
ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 22
Про встановлення плати за тимчасове користування місцями розміщення зовнішньої реклами, що перебувають в комунальній власності

БРОДІВСЬКА  МІСЬКА РАДА
БРОДІВСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Р І Ш Е Н Н Я
XХІХ сесія  VIІ демократичного скликання
 
 
30.08.2018 р.                            м. Броди                                  № ПРОЕКТ

 
Про встановлення плати за тимчасове користування
місцями розміщення зовнішньої реклами, що перебувають
в комунальній власності
 
Керуючись Бюджетним кодексом України, Законами України «Про рекламу», «Про місцеве самоврядування в Україні», Типовими правилами розміщення зовнішньої реклами затвердженими Постановою Кабінету Міністрів України від 29 грудня 2003 р. № 2067, враховуючи висновки постійної комісію міської ради з питань економіки, бюджету та комунального майна з метою збільшення надходжень до міського бюджету, міська рада
 

ВИРІШИЛА:

 
1.Встановити плату за тимчасове користування місцями розміщення зовнішньої реклами, що перебувають в комунальній власності в розмірі 25 (двадцять п’ять) гривень за один метр квадратний площі рекламного засобу визначеного відповідно до законодавства в місяць.
2.Рішення набирає чинності з 01.09.2018 року.
3.Визнати таким, що втратило чинність рішення Бродівської міської ради від 29.09.2009 № 705 «Про встановлення плати за тимчасове користування місцями розміщення зовнішньої реклами в м.Броди».
4.Секретарю міської ради Бакаю М.П. оприлюднити рішення в газеті "Голос Відродження" та на офіційному сайті міської ради та надати в органи ДФС у Львівській області.
5.Відділу бухгалтерського обліку та звітності повідомити про прийняте рішення розповсюджувачів реклами та внести відповідні зміни в договори про надання в користування  місць, які перебувають у комунальній власності, для розташування рекламних засобів.
6. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну депутатську комісію міської ради з питань економіки, бюджету та комунального майна (Старик М.І.).
 
 
 

Міський голова                                                           Анатолій Белей