ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Кучеренко Н.В.

Рішення:

Прийнято

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

87

Дата реєстрації:

03.04.2024

Проголосовано:

10.04.2024 11:26:29

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    4
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    2

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 87

Текст:



БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ

 

            2024 р.                                    Броди                                   № Пр

 

Про надання дозволу на розроблення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок, на які поширюється право сервітуту

 

Розглянувши заяви щодо надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення  меж  земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту, керуючись статтями 99, 100, 123 Земельного кодексу України, статтями 20, 22 Закону України “Про землеустрій” та статтею 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, за погодження з постійною комісією з питань земельних відносин, території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток,   міська  рада-

 

В И Р І Ш У Є :

 

  1. Надати дозвіл гр.Мамчур Наталії Іванівні на розроблення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту в м. Броди, вул. Полковника Мариняка, Золочівського району Львівської області,  для будівництва та обслуговування будівель торгівлі  (для розміщення тимчасової споруди)  орієнтовною площею 0,0050 га.

  2. Надати дозвіл гр. Сподарику Назару Романовичу на розроблення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту в м. Броди, вул. Залізничній, Золочівського району Львівської області,  для будівництва та обслуговування будівель торгівлі  (для розміщення тимчасової споруди)  орієнтовною площею 0,0100 га.

  3. Надати дозвіл гр.Іванів Оксані Володимирівні на розроблення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту в м. Броди, вул. Конюшківській, Золочівського району Львівської області,  для будівництва та обслуговування будівель торгівлі  (для розміщення тимчасової споруди)  орієнтовною площею 0,0100 га.

  4. Надати дозвіл гр.Іваніву Володимиру Вікторовичу на розроблення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту в м. Броди, вул. Конюшківській, Золочівського району Львівської області,  для будівництва та обслуговування будівель торгівлі  (для розміщення тимчасової споруди)  орієнтовною площею 0,0070 га.

  5. Надати дозвіл гр.Дацюку Тарасу Остаповичу на розроблення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту в м. Броди, вул. Коновальця, Золочівського району Львівської області,  для будівництва та обслуговування будівель торгівлі  (для розміщення тимчасової споруди)  орієнтовною площею 0,0060 га.

  6. Надати дозвіл гр.Мінзі Сергію Романовичу на розроблення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту в м. Броди, вул. Залізничній, Золочівського району Львівської області,  для будівництва та обслуговування будівель торгівлі  (для розміщення тимчасової споруди)  орієнтовною площею 0,0030 га.

  7. Надати дозвіл гр.Кулику Олександру Васильовичу на розроблення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту в м. Броди, вул. Шевченка, Золочівського району Львівської області,  для будівництва та обслуговування будівель торгівлі  (для розміщення тимчасової споруди)  орієнтовною площею 0,0060 га.

  8. Надати дозвіл гр.Свидовецькій Надії Володимирівні на розроблення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту в м. Броди, вул. Замковій, Золочівського району Львівської області,  для будівництва та обслуговування будівель торгівлі  (для розміщення тимчасової споруди)  орієнтовною площею 0,0020 га.

  9. Надати дозвіл гр.Скибі Вадиму Анатолійовичу на розроблення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту в м. Броди, вул. Замковій, Золочівського району Львівської області,  для будівництва та обслуговування будівель торгівлі  (для розміщення тимчасової споруди)  орієнтовною площею 0,0020 га.

  10. Надати дозвіл гр.Матіяшу Петру Михайловичу на розроблення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту в м. Броди, на пл. Ринок, Золочівського району Львівської області,  для будівництва та обслуговування будівель торгівлі  (для розміщення тимчасової споруди)  орієнтовною площею 0,0020 га.

  11. Надати дозвіл гр.Веклич Лідії Василівні на розроблення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту в м. Броди, вул. Замкова-Сонячна, Золочівського району Львівської області,  для будівництва та обслуговування будівель торгівлі  (для розміщення тимчасової споруди)  орієнтовною площею 0,0030 га.

  12. Надати дозвіл гр. Гуляйгродській Ользі Юріївній  на розроблення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту в м. Броди, вул. Залізничній, Золочівського району Львівської області,  для будівництва та обслуговування будівель торгівлі  (для розміщення тимчасової споруди)  орієнтовною площею 0,0045 га.

  13. Надати дозвіл СК «Покрова», код ЄДРПОУ 37734698,  на розроблення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту в м. Броди, майдан Свободи, Золочівського району Львівської області,  для будівництва та обслуговування будівель торгівлі  (для розміщення тимчасової споруди)  орієнтовною площею 0,0030 га.


 


  1. Користувачам земельних ділянок, зазначених в п.1- п.13 даного рішення, у визначені законодавством терміни:


- звернутись до суб'єкта господарювання, що є виконавцем робіт із землеустрою, згідно із законом, для розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту;

- після розроблення, подати документацію до міської ради на розгляд та прийняття рішення.

15. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з   питань земельних відносин, території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток  (Казмірчук О. Я.).               

        



       



       Міський голова                                                             Анатолій БЕЛЕЙ