ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Шелест Людмила Василівна

Доповідач:

Шелест Людмила Василівна

Галузь:

Земельні ресурси

Статус:

Новий проект

Дата:

06.06.2018

ВИСНОВКИ КОМІСІЙ
ЗАПРОПОНОВАНІ ПОПРАВКИ / ПРОПОЗИЦІЇ
ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ б/н
Про внесення змін до рішення ХІІІ-сесії VІ-демократичного скликання від 29.11.2011року № 274 “Про затвердження техдокументації…”

БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА

БРОДІВСЬКОГО РАЙОНУ   ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

ХХVІІІ СЕСІЇ  VІІ-ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ

 

від 07.06.2018р                            м Броди                         № Проект

 
Про внесення змін до рішення ХІІІ-сесії
VІ-демократичного скликання від 29.11.2011року
№ 274 “Про затвердження техдокументації…”
 
        Розглянувши лист громадян Лемеха Василя Григоровича, Мигаля Івана Богдановича, проживають с. Лешнів, Бродівського району, щодо поновлення строків на укладення та державну реєстрацію договору оренди на земельну ділянку по вул. Й.Рота, 1 в м. Броди, враховуючи  пропозиції депутатської комісії з питань  регулювання земельних відносин та містобудівної діяльності, керуючись Законом України «Про землеустрій» , ст. 12 Земельного кодексу України,  міська рада- 
 

В И Р І Ш И Л А :

 
   1.     Внести зміни в п. 3, та п. 4 рішення ХІІІ-сесії VІ-демократичного скликання від 29.11.2011 року № 274  «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо укладення договору оренди земельної ділянки гр. Лемех В.Г та гр. Мигаль І.Б. по вул. Й.Рота, 1»
та  викласти його в такій редакції:
         3. Встановити орендну плату відповідно до рішення № 545 від          21.12.2012року «Про затвердження розміру орендної плати…»
       4.  В термін до 01.09.2018 року укласти та провести державну реєстрацію договору оренди на земельну ділянку  площею 0,9360га, що на вул Й.Рота, 1 для обслуговування приміщень торгової бази.
 
2.   Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію з питань  регулювання земельних відносин та містобудівної діяльності ( Казмірчук О. Я. ).
 
 
 
 

Міський голова                                                      Анатолій Белей