ПРОЄКТ РІШЕННЯ № б/н

БРОДІВСЬКА  МІСЬКА РАДА
БРОДІВСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Р І Ш Е Н Н Я
XХVIII сесія  VIІ демократичного скликання

 

 від 07. 06. 2017 р.                            м. Броди                                  № ПРОЕКТ

 
 
Про зняття з балансу та обслуговування
КП «Броди» багатоквартирних житлових будинків
 
         Розглянувши протоколи зборів співвласників багатоквартирних житлових будинків на вул. І.Франка,2, вул.І.Франка,4, вул.Шевченка,18 в м.Броди про передачу житлових будинків на обслуговування ТзОВ «Бродівська управляюча компанія», враховуючи висновки постійної депутатської комісії з питань економіки, бюджету та комунального майна,  керуючись Цивільним кодексом України, Законами України «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку», «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада –
 

В И Р І Ш И Л А :

 
       1. Комунальному підприємству «Броди» з 10.06.2018 року зняти з балансу та обслуговування багатоквартирні житлові будинки за адресами вул. І.Франка,2, вул.І.Франка,4, вул.Шевченка,18 в м. Броди та передати технічну документацію на будинки уповноваженому представнику співвласників будинку.
 
      2. Вилучити з користування КП «Броди» земельну ділянку для обслуговування житлових будинків, вказаних в п.1 цього рішення та зобов’язати співвласників будинку сплачувати земельний податок.
 
     3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію з питань економіки, бюджету та комунального майна ( Старик М. І. ).
 
 
 
 

                  Міський голова                                                           Анатолій  Белей