ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Шелест Людмила Василівна

Доповідач:

Шелест Людмила Василівна

Галузь:

Земельні ресурси

Статус:

Новий проект

Дата:

06.06.2018

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 41
Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення з метою зміни цільового призначення земельної ділянки по вул. Л. Українки, 43а

БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА

БРОДІВСЬКОГО РАЙОНУ   ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я


ХХVІІІ СЕСІЇ   VІІ ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ
 
від 07. 06. 2018 р.                               м. Броди                                   № Проект

Про  надання дозволу на розроблення
проекту землеустрою щодо відведення
з метою зміни цільового призначення  
земельної ділянки по вул. Л. Українки, 43а
 
         Враховуючи розпорядження Бродівської РДА від 08.05. 2018 року  № 405 «Про припинення права постійного користування земельною ділянкою», в м. Броди по вул. Л.Українки, 43А про передачу земельної ділянки площею 0,0926га в комунальну власність територіальної громади міста Броди, Акт приймання – передачі ділянки від 10.05.2018року, Витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності на комунальну власність Бродівської міської ради від 01.06.2018 року, заяву гр. Антонюк Марії Іванівни, власника жилого будинку по вулиці Л Українки, 43А про передачу цієї ділянки у власність для обслуговування жилого будинку, господарських будівель та споруд, витяг з ДЗК від 09.09.2016 року, рекомендацію комісії з питань  регулювання земельних відносин та містобудівної діяльності,  керуючись Земельним кодексом України, Законом України «Про місцеве самоврядування», міська рада -
В И Р І Ш И Л А :
1.Надати дозвіл гр. Антонюк Марії Іванівні, прож. м. Броди, вул. Л Українки, 43А на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0926 га, кадастровий номер 4620310100:08:004:0009 за адресою м.Броди, вул. Л. Українки, 43А для зміни цільового призначення із:
 
- «для розміщення та постійної діяльності Збройних Сил України» , на
- «для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.»
 
2.Розроблений та погоджений у встановленому законодавством порядку проект землеустрою щодо відведення  та Витяг із Державного земельного кадастру про земельну ділянку подати на розгляд та затвердження  Бродівській міській раді.
 
3.Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію з питань,  регулювання земельних відносин ( Казмірчук О. Я.).
 

 

Міський голова                                                                    Анатолій Белей