ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Шелест Людмила Василівна

Доповідач:

Шелест Людмила Василівна

Галузь:

Земельні ресурси

Статус:

Новий проект

Дата:

06.06.2018

ВИСНОВКИ КОМІСІЙ
ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 40
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки під міським сміттєзвалищем.

БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА
БРОДІВСЬКОГО РАЙОНУ   ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

ХХVІІІ СЕСІЇ  VІІ ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ

 

від  07.06.2018 року                     м. Броди                              № Проект

 
Про надання дозволу на виготовлення
технічної документації щодо
встановлення (відновлення) меж земельної ділянки
під міським сміттєзвалищем.
 
            Розглянувши Державний Акт на право постійного користування землею Серії ІІ-ЛВ №005090 від 10.03.1998року, зареєстрований за № 44  для постійного користування під міським сміттєзвалищем, враховуючи пропозиції міського спеціаліста-землевпорядника, висновки комісії з питань регулювання земельних відносин та містобудівної діяльності   щодо  розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної  ділянки площею 5,9265га в північно- східній частині території міської ради, біля автодороги Київ-Чоп,  керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Земельним кодексом України»,  міська рада- 
                                       

                                               В И Р І Ш И Л А :

 

  1. Виконкому міської ради замовити розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), які знаходяться в постійному користуванні Бродівської міської ради (за межами міської ради)  для влаштування та обслуговування міського сміттєзвалища в районі автодороги Київ-Чоп (в північно-східній частині міста)  площею 5, 9265га з метою надання в постійне користування.
  2. Розроблену та погоджену технічну документацію із землеустрою        подати на розгляд та  затвердження Бродівською міською радою.
  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію з питань  ,  регулювання земельних відносин  та містобудівної діяльності ( Казмірчук О. Я.)

 
 

Міський голова                                                      Анатолій Белей